Treball de Final de Grau [103784]
Santolalla García, Beatriz
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: Bachelor's Degree Final Project
Título variante: Trabajo de Fin de Grado
Fecha: 2019-20
Resumen: El Treball Final de Grau (TFG) es la culminació d'un aprenentatge de quatre cursos on es veuen reflectides les competències adquirides, així com la seva aplicació i desenvolupament i esta orientat a avaluar l'assoliment i la consolidació integrada de les competències específiques i transversals associades al programa formatiu d'aquest títol de Grau. Per això, l'objectiu principal és aplicar de forma integrada els coneixements i competències adquirits al llarg del estudis de grau, mitjançant un treball original i inèdit. El TFG, encabeix a la seva vegada dues modalitats: el Projecte Pla d'Empresa (PPE) i el Projecte de Recerca (PR). El PPE consisteix en la realització del procés de creació i/o millora d'un producte o empresa del sector real. En conseqüència, ha de permetre el desenvolupament d'una estratègia empresarial i ha de ser d'interès o utilitat per als àmbits de la restauració, de l'hoteleria o de l'allotjament turístic en general. Per la seva banda, el PR ha d'analitzar també aspectes d'interès o d'utilitat per als àmbits sectorials esmentats, basant-se en aquest cas en l'opinió dels usuaris, dels professionals i dels experts de tal forma que, mitjançant l'esmentada anàlisi, pugui arribar a conclusions qualitatives i/o quantitatives de caire científic. Per la realització del TFG, s'assignarà un tutor qui serà el responsable de fer la supervisió / seguiment del mateix. El TFG es realitzarà per parelles (2 persones). L'avaluació però serà individualitzada. Per a cursar aquesta matèria es RECOMANA haver superat totes les matèries bàsiques i obligatòries i és IMPRESCINDIBLE haver superat com a mínim dos terceres parts dels crèdits ECTS (és a dir 160 crèdits).
Resumen: El Trabajo Final de Grado (TFG) es la culminación de un aprendizaje de cuatro cursos donde se ven reflejadas las competencias adquiridas, así como su aplicación y desarrollo, estando orientado a evaluar el logro y la consolidación integrada de las competencias específicas y transversales asociadas al programa formativo de este título de Grado. Por ello, el objetivo principal es el de aplicar de forma integrada los conocimientosy competencias adquiridos a lo largo de los estudios de grado, mediante un trabajo original e inédito. El TFG, contempla a su vez dos modalidades: el Proyecto Plan de Empresa (PPE) y el Proyecto de Investigación (PR). El PPE consiste en la realización del proceso de creación y / o mejora de un producto o empresa del sector real. En consecuencia, debe permitir el desarrollo de una estrategia empresarial y debe ser de interés o utilidad para los ámbitos de la restauración, de la hostelería o del alojamiento turístico en general. Por su parte, el PR debe analizar también aspectos de interés o de utilidad para los ámbitos sectoriales mencionados, basándose en este caso en la opinión de los usuarios, los profesionales y los expertos de tal forma que, mediante dicho análisis, pueda llegar a conclusiones cualitativas y / o cuantitativas de carácter científico. Para la realización del TFG, se asignará un tutor el cual será el responsable de hacer la supervisión / seguimiento del mismo. El TFG se realizará por parejas (2 personas). La evaluación pero será individualizada. Para cursar esta materia se RECOMIENDA haber superado todas las materias básicas y obligatorias y es IMPRESCINDIBLE haber superado al menos dos terceras partes de los créditos ECTS de la titulación (es decir 160 créditos).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Direcció Hotelera [2502904]
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera [1214]Català
5 p, 106.0 KB

Anglès
6 p, 107.3 KB

Castellà
6 p, 107.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-01-16   Favorit i Compartir