Estructura de la Comunicació [103855]
Corominas Piulats, Maria
Ramón Pinat, Ezequiel
Fernandez Viso, Ana Isabel
Torras Planas, Nuria
Blasco Gil, José Joaquín
Garnatxe Masmitja, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Communication Structure
Additional title: Estructura de la Comunicación
Date: 2019-20
Abstract: Introduir l'alumnat en el coneixement dels trets estructurals dels sistemes de mitjans en l'entorn occidental europeu, amb una atenció especial als casos espanyol i català, en què normalment desenvoluparà la seva activitat professional. Així, es farà una primera aproximació a l'estudi dels actors econòmics, polítics i socials que conformen o contribueixen a la conformació d'aquests sistemes, sense deixar de banda l'anàlisi del model nord-americà, atesa la seva influència en el desenvolupament dels sistemes mediàtics europeus i llatinoamericans. D'altra banda, es posarà l'èmfasi en la incidència d'internet i la digitalització en el redisseny de l'estructura de la comunicació a escala local, estatal i internacional. Eventualment, es poden incloure aspectes relatius a altres sistemes de mitjans si es produeix algun fet d'actualitat particularment rellevant. 1.
Abstract: Introducir al alumnado en el conocimiento de los rasgos estructurales de los sistemas de medios del entorno occidental europeo, con especial atención a los casos español y catalán, donde desarrollará normalmente su actividad profesional. Así, se hará una una primera aproximación al estudio de los actores económicos, polítiocs y sociales que conforman o contribuyen a la conformación de estos sistemas, sin deijar de lado el análisis del modelo norteamericano, por su influencia en el desarrollo de los sistemas mediáticos europeos y latinoamericanos. Por otra parte, se pondrá el énfasis en la incidencia de internet y la digitalización en el rediseño de la estructura de la comunicación a escala local, estatal e internacional. Eventualmente, se pueden incouir aspectos relativos a otros sistemas de medios si se produce algun hecho de actualidad particularmente relevante. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]Català
5 p, 107.1 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
5 p, 106.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir