Pràctiques Externes [103981]
López Salcedo, José A.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Professional Trainning
Título variante: Prácticas Externas
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu de les Pràctiques Externes és posar en contacte als alumnes amb el món professional, de manera que puguin aplicar i complementar les competències adquirides al llarg dels seus estudis de Grau mitjançant una activitat formativa supervisada per l'Escola i realitzada a una empresa o institució externa. Aquesta activitat formativa permet que els alumnes puguin adquirir una visió pràctica del món laboral i de l'exercici professional, facilitant així la seva ocupabilitat. Incompatibilitat amb el TFG en empresa L'assignatura de Pràctiques Externes és incompatible amb la realització del TFG en empresa. És a dir, els alumnes que vulguin matricular l'assignatura no poden haver gaudit prèviament, ni podran gaudir posteriorment, d'un conveni de pràctiques per a la realització del TFG en empresa. Si l'alumne vol dur a terme pràctiques en empresa i alhora vol que aquestes pràctiques li serveixin com a TFG, llavors cal que gestioni les pràctiques des del seu inici com a pràctiques curriculars per a TFG, signant un conveni específic a tal efecte a l'Escola. No podrà llavors, matricular l'assignatura de Pràctiques Externes, donat que amb el conveni de pràctiques per a TFG ja està gaudint de l'oportunitat d'adquirir una experiència en el món laboral. És responsabilitat de l'estudiant vetllar per al compliment d'aquesta norma.
Resumen: El objetivo de las Prácticas Externas es poner en contacto a los alumnos con el mundo profesional, de manera que puedan aplicar y complementar las competencias adquiridas a lo largo de sus estudios de Grado mediante una actividad formativa supervisada por la Escuela y realizada a una empresa o institución externa. Esta actividad formativa permite que los alumnos puedan adquirir una visión práctica del mundo laboral y del ejercicio profesional, facilitando así su empleabilidad. Incompatibilidad con el TFG en empresa La asignatura de Prácticas Externas es incompatible con la realización del TFG en empresa. Es decir, los alumnos que quieran matricular la asignatura no pueden haber disfrutado previamente, ni podrán disfrutar posteriormente, de un convenio de prácticas para la realización del TFG en empresa. Si el alumno quiere llevar a cabo prácticas en empresa y al mismo tiempo quiere que estas prácticas le sirvan como TFG, entonces es necesario que gestione las prácticas desde su inicio como prácticas curriculares para TFG, firmando un convenio específico a tal efecto al Escuela. No podrá entonces, matricular la asignatura de Prácticas Externas, dado que con el convenio de prácticas para TFG ya está disfrutando de la oportunidad de adquirir una experiencia en el mundo laboral. Es responsabilidad del estudiante velar por el cumplimiento de esta norma.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Plan de estudios: Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [956]Català
4 p, 115.3 KB

Anglès
4 p, 115.1 KB

Castellà
4 p, 116.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir