Didàctica de la Música en l'Etapa d'Educació Infantil I [104075]
Viladot Vallverdu, Laia
Pujol Corominas, Blanca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Music Teaching in Early Childhood Education I
Títol variant: Didáctica de la Música en la Etapa de Educación Infantil I
Data: 2019-20
Resum: Contextualització L'assignatura mostrarà el destacat paper que la música hauria de desenvolupar en l'etapa d'educació infantil, així com l'aportació de models i recursos didàctics per a aquesta etapa. L'assignatura, tot i posar l'accent en la formació didàctica, contempla també la formació musical i cultural de les estudiants com a base necessària per a la pràctica docent de qualitat. Objectius formatius Desenvolupar habilitats i coneixements que permetin conèixer i gaudir de la música, i fer-ne ús en la tasca docent. Adquirir criteris entorn la música en els primers anys de vida com a aspecte fonamental de la comunicació i com a eina imprescindible en l'àmbit educatiu. Desenvolupar recursos que promoguin aprenentatges diversos a l'entorn del fet musical.
Resum: Contextualitzación La asignatura mostrará el destacado paper que la música tendría que tener en la etapa de educación infantil, así cómo la aportación de modelos y recursos para esta etapa. La asignatura, a pesar de poner el acento en la formación didáctica, contempla también la formación musical y cultural de los estudiantes como base necesaria para la práctica docente de calidad. Objectivos formativos Desarrollar habilidades y conocimientos que permitan conocer y disfrutar de la música, y usarla en la tarea docente. Adquirir criterios en torno a la música en los primeros años de vida como a aspecto fundamental de la comunicación y como herramienta imprescindible en ámbito educativo. Desarrollar recursos que promuevan aprenendizajes diversos en torno al hecho musical.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Infantil [2500797]
Pla d'estudis: Grau en Educació infantil [847]Català
5 p, 104.8 KB

Anglès
5 p, 104.1 KB

Castellà
5 p, 104.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir