Trastorns i avaluació de l'adquisició del llenguatge oral i escrit [104146]
Jurado Viñuales, Elisabet
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Disorders and Assessment of Spoken and Written Language Acquisition
Additional title: Trastornos y evaluación de la adquisición del lenguaje oral y escrito
Date: 2019-20
Abstract: Saber diferenciar i identificar un trastorn en l'adquisició del llenguatge d'una etapa evolutiva i de desenvolupament normal, aixi com fer el diagnòtic diferencial amb d'altres tipus de trastorns de tipus evolutiu. Conèixer i saber avaluar els objectius adients en els diferents trastorns d'adquisició del llenguatge oral i escrit i com poden interactuar en el desenvolupament global posterior. Conèixer i saber seleccionar i utilitzar amb eficàcia les diferents tècniques de valoració generals i especifiques de cada àrea i pels diferents tipus de trastorn. Saber comprendre i extraure conclusions d'informes avaluatius de trastorns d'adquisició del llenguatge oral i escrit. Tenir una visió globalitzadora de l'adquisició del llenguatge i els seus possibles trastorns aixi de les tècniques avaluatives més adients segons les variables de cada cas.
Abstract: Saber diferenciar e identificar un trastorno en la adquisición del lenguaje de una etapa evolutiva y de desarrollo normal, así como hacer el diagnòtic diferencial con otros tipos de trastornos de tipo evolutivo. Conocer y saber evaluar los objetivos adecuados en los diferentes trastornos de adquisición del lenguaje oral y escrito y cómo pueden interactuar en el desarrollo global posterior. Conocer y saber seleccionar y utilizar con eficacia las diferentes técnicas de valoración generales y especificas de cada área y por los diferentes tipos de trastorno. Saber comprender y extraer conclusiones de informes evaluativos de trastornos de adquisición del lenguaje oral y escrito. Tener una visión globalizadora de la adquisición del lenguaje y sus posibles trastornos así de las técnicas evaluativas más adecuados según las variables de cada caso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Logopèdia [2500893]
Study plan: Grau en Logopèdia [1383]Català
4 p, 118.2 KB

Anglès
5 p, 117.4 KB

Castellà
4 p, 116.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir