Fonaments Físics per a l'Adquisició de Dades [104345]
Prim Sabria, Marta
Ferrer Ramis, Carles
Oliver Malagelada, Joan
Valderrama Vallés, Elena
Montón Macián, Màrius
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Physical Foundations for Data Acquisition
Título variante: Fundamentos Físicos para la Adquisición de Datos
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura té un caràcter general i introductori a la part més tecnològica de l'adquisició de dades. Es divideix en dos eixos: el primer comprèn l'estudi dels aspectes relacionats amb els diferents components hardware que intervenen en un procés d'adquisició de dades i el segon consisteix en la introducció dels principis de disseny d'un sistema d'adquisició de dades. Per tant, els objectius generals que es proposen per a l'assignatura són els següents: Proporcionar una visió clara i detallada dels elements tecnològics que intervenen en l'adquisició de dades i la seva interconnexió. Familiaritzar a l'alumne/l'alumna amb els conceptes i mètodes propis de la física i l'electrònica necessaris per a la resolució dels problemes que es deriven de l'adquisició de dades estructurades. Habituar l'alumne/l'alumna a treballar en els elements hardware que permeten l'obtenció de dades pel seu posterior processat. Dotar l'alumne/l'alumna de la capacitat de disseny d'un sistema d'adquisició de dades relacionats amb el món real.
Resumen: Esta asignatura tiene un carácter general e introductorio a la parte más tecnológica de la adquisición de datos. Se divide en dos ejes: el primero comprende el estudio de los aspectos relacionados con los diferentes componentes hardware que intervienen en un proceso de adquisición de datos y el segundo consiste en la introducción de los principios de diseño de un sistema de adquisición de datos. Por tanto, los objetivos generales que se proponen para la asignatura son los siguientes: - Proporcionar una visión clara y detallada de los elementos tecnológicos que intervienen en la adquisición de datos y su interconexión. - Familiarizar a los estudiantes con los conceptos y métodos propios de la física y la electrónica necesarios para la resolución de los problemas que se derivan de la adquisición de datos estructurados. - Habituar a los estudiantes a trabajar con los elementos hardware que permiten la obtención de datos para su posterior procesado. - Dotar a los estudiantes de la capacidad de diseño de un sistema de adquisición de datos relacionados con el mundo real. 1.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Enginyeria de Dades [2503758]
Plan de estudios: Enginyeria de Dades [1394]Català
5 p, 106.5 KB

Anglès
5 p, 105.6 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-08-02   Favorit i Compartir