Equacions Diferencials Ordinàries [104397]
Calsina i Ballesta, Àngel
Artés Ferragud, Joan Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Ordinary Differential Equations
Títol variant: Ecuaciones Diferenciales Ordinarias
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu de l'assignatura és donar a conèixer les equacions diferencials com a eina de modelització determinista quantitativa de molts processos de la física, la química, la biologia, etc. També, l'estudi de les solucions d'aquestes equacions diferencials quan es poden obtenir de manera exacta, quan és convenient un anàlisi qualitatiu i quan és necessari el càlcul numèric aproximat.
Resum: El objetivo de la asignatura es dar a conocer las ecuaciones diferenciales como herramienta de modelización determinista cuantitativa de muchos procesos de la física, la química, la biología, etc. También, el análisis de las soluciones de estas ecuaciones diferenciales cuando se pueden obtener de froma exacta, cuando es conveniente un análisis cualitativo y cuando es necesario el cálculo numérico aproximado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Matemàtica Computacional i Analítica de Dades [2503740]
Pla d'estudis: Grau en Matemàtica Computacional i Analítica de Dades [1403]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.5 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 105.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir