Intel·ligència Artificial [104398]
Vanrell Martorell, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Artificial Intelligence
Additional title: Inteligencia Artificial
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura té un caràcter general i introductori al camp de la intel·ligència artificial (IA). Els objectius que es persegueixen són dos: a) familiaritzar els estudiants en la resolució de problemes d'IA amb les seves particularitats en la representació, l'avaluació i la metodologia específica de resolució, i b) fer que l'estudiant coneixi un ventall de tècniques i algorismes bàsics que permetran solucionar els problemes plantejats i millorar les seves habilitats en programació. Més concretament aquests objectius perseguiran: Proporcionar una introducció històrica i d'objectius del camp de la IA. Introduir els estudiants amb el problema de la selecció d'una bona representació de coneixement com eix clau per a la resolució dels problemes de la IA. Familiaritzar els estudiants amb quatre representacions de coneixement bàsiques i els seus algorismes corresponents. Dotar l'estudiant amb la capacitat de dissenyar solucions a problemes contextualitzats. Dotar l'estudiant amb la capacitat de presentar i argumentar l'adequació de les solucions dissenyades.
Abstract: Esta asignatura tiene un carácter general e introductorio al campo de la inteligencia artificial (IA). Los objetivos principales que se persiguen son dos: a) familiarizar los estudiantes en la resolución de problemas de IA con sus particularidades en la representación, la evaluación y la metodología especifica de resolución, y b) hacer que el estudiante conozca un amplio espectro de técnicas y algoritmos básicos que permitan solucionar los problemas planteados y mejorar sus habilidades de programación. Más concretamente estos objetivos perseguirán: Proporcionar una introducción histórica y de los objetivos del campo de la IA. Introducir a los estudiantes al problema de la selección de una buena representación de conocimiento como eje principal para la resolución de los problemas de IA. Familiarizar a los estudiantes con 4 representaciones de conocimiento básicas y sus algoritmos correspondientes. Dotar a los estudiantes con la capacidad de diseñar soluciones a problemas contextualizados. Dotar a los estudiantes con la capacidad de representar y argumentar la adecuación de las soluciones diseñadas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Matemàtica Computacional i Analítica de Dades [2503740]
Study plan: 1403 [1403]Català
6 p, 126.7 KB

Anglès
6 p, 103.2 KB

Castellà
6 p, 126.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir