Pràctiques externes [104556]
Verge Mestre, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Work Placement
Título variante: Prácticas externas
Fecha: 2019-20
Resumen: Els objectius formatius de les pràctiques acadèmiques externes són: Permetre que l'estudiant apliqui i complementi les capacitats i els coneixements, teòrics i pràctics, adquirits al llarg de la seva formació acadèmica. Afavorir l'adquisició de competències tècniques, metodològiques i participatives que preparin l'estudiant per a l'exercici de l'activitat professional, preferentment, al sector aeronàutic Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional en que els 1 Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional en que els estudiants hauran d'operar, contrastant i aplicant els coneixements adquirits. Afavorir la consolidació de competències personals com la capacitat de treball en equip, l'esperit emprenedor, la resolució de problemes en entorns nous, la creativitat i les habilitats de comunicació. Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció en el mercat de treball i millori l'empleabilitat futura.
Resumen: Los objetivos formativos de las prácticas académicas externas son: Permitir que el estudiante aplique y complemente las capacidades y los conocimientos, teóricos y prácticos, adquiridos a lo largo de su formación académica. Favorecer la adquisición de competencias técnicas, metodológicas y participativas que preparen al estudiante para el ejercicio de la actividad profesional, preferentemente, en el sector aeronáutico Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional en que los 1 Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional en que los estudiantes deberán operar, contrastando y aplicando los conocimientos adquiridos. Favorecer la consolidación de competencias personales como la capacidad de trabajo en equipo, el espíritu emprendedor, la resolución de problemas en entornos nuevos, la creatividad y las habilidades de comunicación. Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción en el mercado de trabajo y mejore la empleabilidad futura.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Gestió aeronàutica [2501233]
Plan de estudios: Grau en Gestió Aeronàutica [829]Català
5 p, 106.4 KB

Anglès
5 p, 105.7 KB

Castellà
5 p, 105.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir