Segona Llengua Estrangera IV, Francés [104622]
de la Paz Vigo, Laura
Juanola, Yolande
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Second Foreign Language IV, French
Additional title: Segunda Lengua Extrangera IV, Francés
Date: 2019-20
Abstract: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que en finalitzar aquest curs haurà de ser capaç de: 1. Expressar-se correctament en la pronunciació i en l'entonació. 2. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà alt amb diferents registres de llengua. 3. Mantenir una conversa en l'àmbit de l'hoteleria i del turisme. 4. Comprendre anuncis, missatges complexos i termes d'expressió habituals en la direcció i gestió hotelera i turística. 5. Redactar notes o textos més complexos en francès en l'àmbit professional. 6. Utilitzar exclusivament el francès com a llengua de comunicació. 7. Reaccionar de manera adient a qualsevol situació en l'àmbit professional. 8. Adquirir coneixements geogràfics i culturals més amplis de França (relacionats amb el tracte hoteler cap al client). 9. Seleccionar informació pertinent d'un missatge oral o escrit extens per a les pròpies necessitats o per transmetre-les. 10. Descriure persones, llocs i coses de manera precisa. 11. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències de l'àmbit professional. 12. Adquirir un nivell de comprensió ampli i expressar-se amb una correcció gramatical, sintàctica i lèxica més precisa. 13. Desenvolupar estratègies i habilitats més elaborades per comprendre textos escrits i orals reals. 14. Desenvolupar la capacitat de funcionar lingüísticament de manera eficient en l'àmbit del turisme i de l'hostaleria. 15. Seguir desenvolupant estratègies per a l'autoaprenentatge fora de l'aula. 16. Utilitzar tot tipus de material necessari per a l'aprenentatge més avançat de l'idioma: diccionaris, gramàtiques, llibres de text, documents reals de tots els departaments de l'hotel. 1 gramàtiques, llibres de text, documents reals de tots els departaments de l'hotel. 17. Utilitzar documentació per organitzar una estada professional o lingüística a França o en un país francòfon.
Abstract: El alumnado adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas en la interacción oral y en la escrita, de manera que al final de este primer curso deberá ser capaz de: 1. Expresarse correctamente en la pronunciación y en la entonación. 2. Entender el significado de frases y expresiones de nivel medio-alto con diferentes registros de lengua. 3. Mantener una conversación en el ámbito de la hostelería y del turismo. 4. Comprender anuncios, mensajes complejos y términos de expresión habituales en la dirección y gestión hotelera y turística. 5. Redactar notas o textos más complejos en francés en el ámbito profesional. 6. Utilizar exclusivamente el francés como lengua de comunicación. 7. Reaccionar de manera adecuada a cualquier situación en el ámbito profesional. 8. Adquirir conocimientos geográficos y culturales más amplios de Francia (relacionados con el trato hotelero hacia el cliente). 9. Seleccionar información pertinente de un mensaje oral o escrito extenso para las propias necesidades o para transmitirlas. 10. Describir personas, lugares y cosas de manera precisa. 11. Explicar experiencias propias o relacionadas con otras personas y experiencias del ámbito profesional. 12. Adquirir un nivel de comprensión amplio y expresarse con una corrección gramatical, sintáctica y léxica más precisa. 13. Desarrollar estrategias y habilidades más elaboradas para comprender textos escritos y orales reales. 14. Desarrollar la capacidad de funcionar lingüísticamente de manera eficiente en el ámbito del Turismo y de la hostelería. 15. Seguir desarrollando estrategias para el auto aprendizaje fuera del aula. 16. Utilizar todo tipo de material necesario para el aprendizaje más avanzado del idioma: diccionarios, 1 16. Utilizar todo tipo de material necesario para el aprendizaje más avanzado del idioma: diccionarios, gramáticas, libros de texto, documentos reales de todos los departamentos del hotel. ) 17. Utilizar documentación para organizar una estancia profesional o lingüística en Francia o en un país francófono.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Turisme [2500894]
Study plan: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]Català
6 p, 109.4 KB

Anglès
6 p, 108.0 KB

Castellà
6 p, 109.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-12-13   Favorit i Compartir