Estructura de la Comunicació [104764]
Corominas Piulats, Maria
Garnatxe Masmitja, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Communication Structure
Additional title: Estructura de la Comunicación
Date: 2019-20
Abstract: Introduir l'alumnat en el coneixement dels trets estructurals dels sistemes de mitjans en l'entorn occidental europeu, amb una atenció especial als casos espanyol i català, en què normalment desenvoluparà la seva activitat professional. Així, es farà una primera aproximació a l'estudi dels actors econòmics, polítics i socials que conformen o contribueixen a la conformació d'aquests sistemes, sense deixar de banda l'anàlisi del model nord-americà, atesa la seva influència en el desenvolupament dels sistemes mediàtics europeus i llatinoamericans. D'altra banda, es posarà l'èmfasi en la incidència d'internet i la digitalització en el redisseny de l'estructura de la comunicació a escala local, estatal i internacional. Eventualment, es poden incloure aspectes relatius a altres sistemes de mitjans si es produeix algun fet d'actualitat particularment rellevant.
Abstract: Introducir al alumnado en el conocimiento de los rasgos estructurales de los sistemas de medios del entorno occidental europeo, con especial atención a los casos español y catalán, donde desarrollará normalmente su actividad profesional. Así, se hará una una primera aproximación al estudio de los actores económicos, polítiocs y sociales que conforman o contribuyen a la conformación de estos sistemas, sin deijar de lado el análisis del modelo norteamericano, por su influencia en el desarrollo de los sistemas mediáticos europeos y latinoamericanos. Por otra parte, se pondrá el énfasis en la incidencia de internet y la digitalización en el rediseño de la estructura de la comunicación a escala local, estatal e internacional. Eventualmente, se pueden incouir aspectos relativos a otros sistemas de medios si se produce algun hecho de actualidad particularmente relevante.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Comunicació de les Organitzacions [2503868]
Study plan: 1422 [1422]Català
5 p, 107.0 KB

Anglès
4 p, 105.1 KB

Castellà
5 p, 107.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-12-13   Favorit i Compartir