Ensenyant a Europa i Europa a l'Ensenyament [105059]
Bertran, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Teaching in Europe - Europe in Teaching
Títol variant: Enseñando en Europa y Europa en la Enseñanza
Data: 2019-20
Resum: Objectiu principal: Comparació de sistemes educatius a nivell micro (activitats a l'aula), meso (escoles) i nivell macro (política). Objectius de coneixement: El professorat participa en la cultura i la societat i ha de ser capaç de guiar els estudiants en el descobriment del món. (nivell micro) Ser capaç de comparar els sistemes educatius en micro (activitats a l'aula), meso (escoles) i nivell macro (política) Ser capaç d'expressar en paraules les possibilitats europees Erasmus + finançades en matèria de cooperació internacional en el camp de l'educació. Assenyalar les principals diferències entre aprenentatge formal i no formal Ser capaç d'explicar les diferències entre les escoles internacionals i europees segons els seus currículums i normes 1 Competències: Descobrir l'art i la narració de contes amb finalitats educatives. (micro nivell) Establir una comprensió i una consciència sobre l'ensenyament (inter) cultural Conèixer característiques de persones de diferents cultures i introduir-les en l'educació Vincular diferències entre persones de diferents cultures i descobrir el vincle entre context cultural i educació Expressar-ser de manera relaxada i individual amb paraules, cos i materials per mostrar els objectius anteriors Ser capaç d'escriure un esborrany per a un projecte d'associació estratègica Erasmus + KA2.
Resum: Main objective: Comparing educational systems on micro (classroom activities), meso (schools) and macro level (policy). Knowledge aims the student knows about: A teacher is a participant in culture and society and must be able to guide students in their discovery of the world. (micro-level) 1 To be able to compare educational systems on micro (classroom activities), meso (schools) and macro level (policy) Be able to express in own words the European funded Erasmus+ possibilities regarding to international cooperation in the field of education. Point out the main differences between formal and nonformal learning Be able to explain the differences between international and European schools based on their curricula and standards.
Resum: Objetivo principal: Comparación de sistemas educativos a nivel micro (actividades en el aula), meso (escuelas) y nivel macro (política). Objetivos de conocimiento: El profesorado participa en la cultura y la sociedad y debe ser capaz de guiar a los estudiantes en el descubrimiento del mundo. (Nivel micro) Ser capaz de comparar los sistemas educativos en micro (actividades en el aula), meso (escuelas) y nivel macro (política) Ser capaz de expresar en palabras las posibilidades europeas Erasmus + financiadas en materia de cooperación internacional en el campo de la educación. Señalar las principales diferencias entre aprendizaje formal y no formal Ser capaz de explicar las diferencias entre las escuelas internacionales y europeas según sus currículos y normas 1 normas Competencias: Descubrir el arte y la narración de cuentos con fines educativos. (Micro nivel) Establecer una comprensión y una conciencia sobre la enseñanza (inter) cultural Conocer características de personas de diferentes culturas e introducirlas en la educación Vincular diferencias entre personas de diferentes culturas y descubrir el vínculo entre contexto cultural y educación Expresarse ser de manera relajada e individual con palabras, cuerpo y materiales para mostrar los objetivos anteriores Ser capaz de escribir un borrador para un proyecto de asociación estratégica Erasmus + K2.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 98.2 KB

Anglès
6 p, 102.5 KB

Castellà
3 p, 97.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir