Sistemes d'Informació [42107]
Suppi Boldrito, Remo
Iglesias Lucía, Mérida
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Títol variant: Information Systems
Títol variant: Sistemas de Información
Data: 2019-20
Resum: Línia de formació: Sistemes d'Informació: Al final d'aquesta línia de formació els/les alumnes disposaran de coneixements, mètodes i habilitats per a treballar, gestionar i desplegar sistemes d'Informació amb tecnologies actuals i plataformes tecnològiques basades tant en entorns locals com en el núvol (cloud). Aquests objectius seran possibles a través d'una metodologia basada en sessions presencials que permetran a l'alumn/a prendre contacte amb els conceptes fonamentals de l'assignatura, realitzar unes activitats basada en casos d'ús habituals sobre els temes tractats i aplicar aquest conceptes a problemes pràctics. Linia de formació: Administració d'Organitzacions i Empreses. Al final d'aquesta línia de formació els/les alumnes disposaran de coneixements, mètodes i habilitats necessaris per entendre el funcionament de les organitzacions, els principals sistemes d'informació i el paper que la gestió documental juga dins de les organitzacions i empreses.
Resum: Línea de formación: SIstemas de Información Al final de esta línea de formación los alumnos/as dispondrán de conocimientos, métodos y habilidades para trabajar, gestionar y desplegar sistemas de Información con tecnologías actuales y plataformas tecnológicas basadas tanto en entornos locales como en la nube (cloud). Estos objetivos serán posibles a través de una metodología basada en sesiones presenciales que permitirán al alumn/a tomar contacto con los conceptos fundamentales de la asignatura, realizar unas actividades basadas en casos de uso habituales sobre los temas tratados y aplicar estos conceptos a problemas prácticos. Linea de formación: Administración de Organizaciones y Empresas. Al final de esta línea de formación los alumnos/as dispondran de los conocimientos, métodos y habilidades necesarios para enternder el funcionamiento de las organizaciones, los principales sistemas de información y el papel que la gestión documental juega dentros de las organizaciones y empresas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Arxivística i Gestió de Documents [4312208]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents [996]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 114.8 KB

Anglès
6 p, 113.9 KB

Castellà
6 p, 115.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir