Literatura Catalana i Tradició Europea (Segles XIII-XVIII) [42497]
Pujol Gómez, Josep
Coroleu Lletget, Alejandro
Gómez Martín, Francesc Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Catalan Literature and the European Tradition (13th to 18th centuries)
Additional title: Literatura Catalana y Tradición Europea (Siglos XIII-XVIII)
Date: 2019-20
Abstract: La literatura catalana de l'edat mitjana i de l'edat moderna utilitza uns models d'escriptura que responen als corrents generals de totes les literatures romàniques, a partir de la recepció dels grans models procedents del món clàssic i dels grans moviments europeus (Edat Mitjana, Renaixement, Barroc, Il·lustració). Aquest mòdul explora diversos aspectes de l'articulació entre la producció local i la tradició europea i subministra la metodologia per poder emprendre investigacions específicament sobre els models de la literatura catalana medieval i moderna i globalment sobre la noció d'època i l'anàlisi de la literatura antiga.
Abstract: La literatura catalana de la Edad Media y la edad moderna utiliza modelos de escritura que responden a las corrientes generales de todas las literaturas románicas, basadas en la recepción de los grandes modelos del mundo clásico y de los movimientos europeos (Edad Media, Renacimiento, Barroco, ilustración). Este módulo explora varios aspectos de la articulación de la producción local y la tradición europea y suminstra la metodología para llevar a cabo investigaciones específicas sobre los modelos de literatura catalana medieval y moderna y globalmente sobre la noción de época y el análisis de la literatura antigua.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes [4313382]
Study plan: Màster Universitari en Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes [1124]Català
5 p, 107.6 KB

Anglès
4 p, 104.0 KB

Castellà
4 p, 104.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-01-16   Favorit i Compartir