Avenços en Bioquímica Clínica i Patologia Molecular [42886]
Blanco Vaca, Francisco
Canalias Reverter, Francesca
Rodríguez Frías, Francisco
Mora Brugues, Josefina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Advances in Clinical Biochemistry and Molecular Pathology
Additional title: Avances en Bioquímica Clínica y Patología Molecular
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu principal del mòdul és l'aprenentatge especialitzat dels avenços produïts recentment en l'àrea de la Bioquímica Clínica i la Patologia Molecular. Es pretén, doncs, que l'alumnat entengui i visualitzi, utilitzant exemples que no pretenen ser exhaustius, quina és la forma en què es generen, desenvolupen i analitzen les aplicacions de la Bioquímica i la Biologia Molecular a la Medicina en general, i a l'àrea de la Medicina de Laboratori (especialitats de Bioquímica Clínica i Patologia Molecular) en particular. Els continguts seran seleccionats entre aquells avenços que, tot i ser recents, tinguin una importància pràctica contrastada. L'ensenyament teòric es completarà amb seminaris d'experts, discussió d'articles i ressolució de casos clínics. 1.
Abstract: El objetivo principal del módulo es el aprendizaje especializado de los avances producidos recientemente en el área de la Bioquímica Clínica y la Patología Molecular. Se pretende, pues, que el alumnado entienda y visualice, utilizando ejemplos que no pretenden ser exhaustivos, cuál es la forma en que se generan, desarrollan y analizan las aplicaciones de la Bioquímica y la Biología Molecular a la Medicina en general, y en área de la Medicina de Laboratorio (especialidades de Bioquímica Clínica y Patología Molecular) en particular. Los contenidos serán seleccionados entre aquellos avances que, a pesar de ser recientes, tengan una 1 Los contenidos serán seleccionados entre aquellos avances que, a pesar de ser recientes, tengan una importancia práctica contrastada. La enseñanza teórica se completará con seminarios de expertos, discusión de artículos y resolución de casos clínicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Study plan: Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Català
6 p, 109.1 KB

Anglès
6 p, 110.2 KB

Castellà
6 p, 109.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir