Producció Industrial de Bioproductes. Disseny i Operació de Bioprocessos en Planta Pilot [42907]
González Anadón, Gloria
Gòdia Casablancas, Francesc
Montesinos Seguí, José Luis
Garcia Ortega, Xavier
Cervera Gracia, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Industrial Production of Bioproducts. Design and Operation of Bioprocesses in Pilot Plant
Additional title: Producción Industrial de Bioproductos. Diseño y Operación de Bioprocesos en Planta Piloto
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és el de familiaritzar l'estudiant amb les eines mes importants utilitzades en un bioprocés, i que aprenguin a utilitzar-les en el disseny i operació de futurs bioprocessos a les seves carreres professionals. Per aconseguir-ho s'exploraran, avaluaran, dissenyaran, integraran i optimitzaran diferents factories cel·lulars de producció de productes biotecnològics industrials, integrant la producció i la purificació del bioproducte de manera reproduïble (concepte de BIOPAT) i econòmicament viable de l'Enginyeria del bioprocés. També s'explicaran les regulacions i normatives de qualitat i seguretat de bioproductes de diferents camps i es presentaran els principis en què es basa el canvi d'escala d'un bioprocés. Finalment els coneixements teòrics es portaran a la pràctica en una planta pilot de fermentació.
Abstract: El objetivo de este módulo es familiarizar al estudiante con las herramientas más importantes utilizadas en un bioproceso, y su aplicación en el diseño y operación de futuros bioprocesos en sus carreras profesionales, Para la consecución de este objetivo se explorarán, diseñarán, integrarán y optimizarán diferntes factorías celulares de producción de productos biotecnológicos industriales, integrando la producción y purificación del bioproducto de manera reproducible (concepto de BIOPAT) y económicamente viable de la Ingeniería del Bioproceso. También se explicarán las normativas de calidad y seguridad de bioproductos de diferentes campos y se presentarán los principios en que se basa el cambio de escala de un bioproceso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Biotecnologia Avançada [4313772]
Study plan: Màster Universitari en Biotecnologia Avançada [1154]Català
4 p, 102.5 KB

Anglès
4 p, 101.6 KB

Castellà
4 p, 101.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir