Programació Paral·lela [43481]
Margalef Burrull, Tomás Manuel
Moure Lopez, Juan Carlos
Cesar Galobardes, Eduardo
Rosas Mendoza, Claudia Andreina
Sikora, Anna Bàrbara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Parallel Programming
Título variante: Programación Paralela
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu del mòdul és: Desenvolupar programes de c Identificar les dificultats relacionades amb la programació paral·lela. Aplicar una metodologia adequada per al desenvolupament d'aplicacions paral·leles. comprendre les diferències dels enfocaments de programació en paral·lel: memòria compartida, pas de missatges Determineu l'enfocament de programació paral·lela més convenient per desenvolupar una aplicació particular Desenvolupar aplicacions paral·leles. Avalueu el rendiment de l'aplicació paral·lela i recopili les mesures necessàries per ajustar l'aplicació per tal de millorar el seu rendiment Al final d'aquest mòdul, els estudiants han de tenir coneixements, mètodes i habilitats tècniques suficients per desenvolupar aplicacions paral·leles utilitzant un model de programació adequat i avaluar el rendiment de l'aplicació.
Resumen: El objetivo del módulo es: Desarrollar programas de c Identificar las dificultades relacionadas con la programación paralela. Aplicar una metodología adecuada para el desarrollo de aplicaciones paralelas. comprender las diferencias de los enfoques de programación en paralelo: memoria compartida, paso de mensajes Determine el enfoque de programación paralela más conveniente para desarrollar una aplicación particular Desarrollar aplicaciones paralelas. Evalúe el rendimiento de la aplicación paralela y recopile las medidas necesarias para ajustar la aplicación a fin de mejorar su rendimiento Al final de este módulo, los estudiantes deben tener conocimientos, métodos y habilidades técnicas suficientes para desarrollar aplicaciones paralelas utilizando un modelo de programación adecuado y evaluar el rendimiento de la aplicación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Modelització per a la Ciència i l'Enginyeria / Modelling for Science and [4313136]
Plan de estudios: 1439 [1439]Català
3 p, 114.7 KB

Anglès
3 p, 85.5 KB

Castellà
3 p, 114.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir