Metodologies Aplicades a l'Entorn Multidisciplinari d'Una Sola Salut [43756]
Allepuz Palau, Alberto Oscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Methodologies Applied to the Multidisciplinary Environment of One Health
Additional title: Metodologías Aplicadas en el Entorno Multidisciplinar de Una Sola Salud
Date: 2019-20
Abstract: Es complementaran les eines bàsiques necessàries per poder treballar l'enfocament d'Una Sola Salut tenint en compte interaccions amb diferents sectors, com l'anàlisi de risc, la salut ambiental (el canvi climàtic i les seves repercussions en la distribució de les malalties), el comportament humà (canvi socioeconòmic i cultural de les civilitzacions) i els impactes de la globalització com futures amenaces per a la salut de tots els seus habitants. Es treballarà amb detall sobre la vigilància de malaltia mitjançant aquest enfocament integrat de salut en humans, animals, medi ambient i ecosistema. S'ha de proveir d'una sèrie de coneixements teòrics i tècnics útils per a l'elaboració de protocols d'actuació i contingència davant problemes sanitaris així com els fonaments en la gestió i comunicació del risc.
Abstract: Se complementarán las herramientas básicas necesarias para poder trabajar el enfoque de Una Sola Salud teniendo en cuenta interacciones con diferentes sectores, como el análisis de riesgo, la salud ambiental (el cambio climático y sus repercusiones en la distribución de las enfermedades), el comportamiento humano (cambio socioeconómico y cultural de las civilizaciones) y los impactos de la globalización como futuras amenazas para la salud de todos sus habitantes. Se trabajará con detalle sobre la vigilancia de enfermedad mediante este enfoque integrado de salud en humanos, animales, medio ambiente y ecosistema. Se proveerá de una serie de conocimientos teóricos y técnicos útiles para la elaboración de protocolos de actuación y contingencia ante problemas sanitarios así como los fundamentos en la gestión y comunicación del riesgo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [4315915]
Study plan: Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1348]Català
5 p, 108.5 KB

Anglès
5 p, 107.6 KB

Castellà
5 p, 108.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir