Creació i Desenvolupament de Projectes de Recerca Aplicats al Periodisme [43965]
Tous Rovirosa, Anna
Simelio i Solà, Núria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Creation and Development of Research Projects Applied to Journalism
Additional title: Creación y Desarrollo de Proyectos de Investigación Aplicados al Periodismo
Date: 2019-20
Abstract: El mòdul pretén acostar a l'estudiant al disseny, la creació i el desenvolupament de projectes de recerca bàsica i aplicada a l'àrea del periodisme i de la innovació en continguts digitals. L'estudiant aprendrà a aplicar la planificació del treball científic per a la recerca en mitjans, així com a utilitzar les tècniques de recerca quantitatives i qualitatives per a la recerca a l'àrea dels mitjans i la comunicació digital. Dins del desenvolupament del mòdul, l'estudiant participarà en l'elaboració d'un projecte de recerca en el que haurà d'aplicar el disseny del mètode científic de forma adequada, plantejar hipòtesi i preguntes relatives a la comunicació, validar, classificar i verificar idees i conceptes i ressenyar correctament les fonts bibliogràfiques.
Abstract: El módulo pretende acercar al estudiante al diseño, la creación y el desarrollo de proyectos de investigación básica y aplicada en el área del periodismo y de la innovación en contenidos digitales. El estudiante aprenderá a aplicar la planificación del trabajo científico para la investigación en medios, así como a utilizar las técnicas de investigación cuantitativas y cualitativas para la investigación en el área de los medios y la comunicación digital. Dentro del desarrollo del módulo, el estudiante participará en la elaboración de un proyecto de investigación en el que debe aplicar el diseño del método científico de forma adecuada, plantear hipótesis y preguntas relativas a la comunicación, validar, clasificar y verificar ideas y conceptos y reseñar correctamente las fuentes bibliográficas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [4316493]
Study plan: Màster Universitari en Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [1392]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.2 KB

Anglès
6 p, 108.4 KB

Castellà
6 p, 108.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-12, last modified 2024-04-19



   Favorit i Compartir