Catàleg de la col·lecció Maria Regordosa de Torres Reina exhibida per Amics dels Museus de Catalunya al Museu de les Arts Decoratives del 2 al 30 de juny del 1935
Museu de les Arts Decoratives (Barcelona, Catalunya)
Regordosa de Torres Reina, Maria
Junta de Museus de Barcelona
Museu de les Arts Decoratives (Barcelona, Catalunya)
Amics dels Museus de Catalunya

Publicació: Barcelona : [Junta de Museos, 1935]
Descripció: 48 p., 10 f. de làm.; 20 cm
Resum: Catàleg de la col·lecció de Maria Regordosa exhibida al Museu de les Arts Decoratives l'any 1935. Consta de les següents seccions: joies, pintes, ventalls, tapisseria, mobiliari i vestits regionals d'Espanya. Conté imatges de peces exposades.
Resum: Catálogo de la colección de María Regordosa exhibida en el Museo de las Artes Decorativas en 1935. Consta de las siguientes secciones: joyas, peines, abanicos, tapicería, mobiliario y trajes regionales de España. Contiene imágenes de piezas expuestas.
Resum: Catalog of the Maria Regordosa collection exhibited at the Museum of Decorative Arts in 1935. It consists of the following sections: jewels, combs, fans, upholstery, furniture and regional costumes of Spain. Contains images of exhibited items.
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Museu de les Arts Decoratives (Barcelona, Catalunya)



60 p, 17.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2024-03-06



   Favorit i Compartir