Música, història i societat [100533]
Daufí i Rodergas, Xavier
Kaufman, Gabrielle
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Music, History and Society
Título variante: Música, historia y sociedad
Fecha: 2019-20
Resumen: Es tracta d'un curs d'introducció a la música que contempla diferents aspectes del fet musical. El temari de l'assignatura s'articula en quatre grans eixos: teoria i llenguatge musical, forma i estructura de la música, història de la música i la música com a activitat social. Es tindran en consideració també, en el desenvolupament d'aquests punts, les relacions entre la música i altres disciplines artístiques. En acabar el curs l'alumnat haurà de: Posseir una visió global de la història de la música del món occidental. Reconèixer els diferents estils musicals. Saber situar la producció musical en el seu context. Conèixer els principals conceptes teòrico-musicals i saber-los explicar i aplicar adequadament. Conèixer les formes musicals principals de les diferents èpoques. Conèixer l'ús social de la música. Conèixer i entendre les relacions entre la música i altres disciplines artístiques.
Resumen: Se trata de un curso de introducción a la música que contempla distintos aspectos del hecho musical. El temario de la asignatura se articula en cuatro grandes ejes: teoría y lenguaje musical, forma y estructura de la música, historia de la música y la música como actividad social. Se tendrán en consideración asimismo, en el desarrollo de estos puntos, las relaciones entre la música y el resto de disciplinas artísticas. Una vez finalizado el curso el alumnado debería: Poseer una visión global de la historia de la música del mundo occidental. Reconocer los diferentes estilos musicales. Saber situar la producción musical en su contexto. Conocer los principales copnceptos teórico-musicales y saber explicarlos y aplicarlos correctamente. Conocer las formas musicales principales de las diferentes épocas. Conocer el uso social de la música. Conocer y entender las relaciones entre la múscia y el resto de disciplinas artísticas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Història de l'art [2500239]
Plan de estudios: Grau en Història de l'Art [807]Català
6 p, 108.0 KB

Anglès
5 p, 106.9 KB

Castellà
6 p, 108.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-08-02   Favorit i Compartir