Laboratori integrat 4 [100883]
Roque Cordova, Alicia
Biosca Vaqué, Josep Antoni
Giralt Carbonell, Mercè
Jimenez Lopez, Angels
Unzueta Elorza, Ugutz
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Integrated Laboratory Class 4
Additional title: Laboratorio integrado 4
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura de Laboratori Integrat IV forma part d'un conjunt de sis assignatures que es distribueixen al llarg dels sis primers semestres del Grau en Bioquímica. L'objectiu formatiu d'aquestes assignatures és l'adquisició de competències pràctiques de l'estudiant. Els continguts s'organitzen en ordre creixent de complexitat, associats a les necessitats i a l'adquisició dels continguts teòrics. Durant el Laboratori Integrat IV l'estudiant adquireix competències pràctiques en els continguts: - Virologia - Fisiologia Animal 1 - Fisiologia Animal - Biologia Molecular - Biocatàlisi - Documentació científica Les pràctiques al laboratori es centren en l'aprenentatge de tècniques bàsiques específiques de cada camp i en les característiques pròpies de treball en el laboratori.
Abstract: La asignatura de Laboratorio Integrado 4 forma parte de un conjunto de asignaturas que se distribuyen a lo largo de los seis primeros semestres del Grado de Bioquímica. El objetivo formativo de estas asignaturas es la adquisición de competencias prácticas del estudiante. Los contenidos se organizan en orden creciente de complejidad, asociados a las necesidades y la adquisición de los contenidos teóricos. Durante el Laboratorio Integrado 4 el estudiante adquiere competencias prácticas relacionadas con los siguientes contenidos: - Virología 1 - Fisiología Animal - Biología Molecular - Biocatálisis - Documentación científica Las prácticas en el laboratorio se centran en el aprendizaje de técnicas básicas y específicas en cada campo, así como en el desarrollo de competencias propias del trabajo en el laboratorio.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Bioquímica [2500252]
Study plan: Grau en Bioquímica [814]Català
6 p, 107.4 KB

Anglès
6 p, 106.1 KB

Castellà
6 p, 106.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir