Fonaments de química [100915]
Rodríguez Santiago, Luis
Fenoll Silvestre, Dídac Armand
Cebrian Prats, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Fundamentals of Chemistry
Additional title: Fundamentos de química
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu general del programa que es presenta és posar en contacte l'estudiant amb els conceptes fonamentals de la Química. A la llarga, es pretén que l'estudiant prengui consciència de la importància de la Química i es familiaritzi amb els seus conceptes fonamentals L'objectiu més general del programa és ajudar a l'estudiant a comprendre els fenòmens químics del món macroscòpic i introduir-lo en el coneixement que es té en l'actualitat de les interaccions entre àtoms i molècules a nivell microscòpic (a través de l'estructura atòmica i l'enllaç). Es posaran les bases principals per entendre l'estructura de la matèria a nivell microscòpic, relacionant-lo amb la tipologia de l'enllaç. S'estudiaran els conceptes bàsics de la termodinàmica química que permetran racionalitzar el comportament macroscòpic i el concepte d'equilibri químic. A partir d'aquí s'estudiaran els equilibris més habituals i es presentaran les nocions bàsiques de la cinètica química. Objectius principals de l'assignatura: 1) Introduir la visió microscòpica de la química. 2) Conèixer la interpretació macroscòpica dels fenòmens químics: a. Termodinàmica química b. Equilibri químic c. Cinètica química 1 c. Cinètica química.
Abstract: En este curso se podrán las bases principales para entender la estructura de la materia a nivel microscópico, relacionándolas con la tipología del enlace. Se estudiarán los conceptos básicos de la termodinámica química que permitirán racionalizar el comportamiento macroscópico y el concepto de equilibrio químico. A partir de ahí se estudiarán los equilibrios más habituales y se presentarán las nociones básicas de la cinética química. Objetivos principales de la asignatura: 1) Introducir la visión microscópica de la química. 2) Conocer la interpretación macroscópica de los fenómenos químicos: a. termodinámica química b. equilibrio químico.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Biotecnologia [2500253]
Study plan: Grau en Biotecnologia [815]Català
5 p, 104.1 KB

Anglès
5 p, 103.7 KB

Castellà
5 p, 103.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir