Fisiologia animal: sistemes [100993]
Giralt, Mercedes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Animal Physiology: Systems
Additional title: Fisiología animal: sistemas
Date: 2019-20
Abstract: Els objectius formatius generals de l'assignatura són: Aprendre els conceptes bàsics de la Fisiologia dels diferents sistemes funcionals de l'organisme animal. Adquirir una visió completa i integrada de les interrelacions dels diferents sistemes de l'organisme. Integrar els coneixements de la Fisiologia amb els adquirits en altres matèries bàsiques, que tracten de l'estructura i dels aspectes cel·lulars i moleculars de l'organisme, per a assolir una visió global del funcionament del cos animal. Capacitar l'alumne per aplicar els coneixements fisiològics en la deducció de les conseqüències de les alteracions patològiques de l'organisme.
Abstract: Los objetivos formativos generales de la asignatura son: Aprender los conceptos básicos de la Fisiología en los diferentes sistemas funciona Adquirir una visión completa e integrada de las interrelaciones de los diferentes sist Integrar los conocimientos de la Fisiología con los adquiridos en otras materias bás Capacitar al alumno para aplicar los conocimientos fisiológicos en la deducción de 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Grau en Microbiologia [816]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 108.6 KB

Anglès
8 p, 111.0 KB

Castellà
7 p, 110.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-19, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir