Biofísica [100996]
Cladera Cerda, Josep Bartomeu
Duñach Masjuan, Mireia
Barnadas Rodríguez, Ramón
Zurita Carpio, Alberto
Alvarez Marimon, Maria Elena
Peralvarez Marin, Alex
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Biophysics
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura de Biofísica pretén per una banda fer una primera immersió en la metodologia experimental i d'una altra oferir una formació bàsica de fenòmens físics que tenen importància cabdal tant en l'estructura com en la funció que desenvolupen el sers vius en estat de salut. El programa de l'assignatura aprofundeix en l'aplicació de les lleis de la física a l'anàlisi dels fenòmens biològics i a la comprensió dels mecanismes físics tant a nivell molecular, com també del funcionament d'aparells i sistemes de l'organisme humà. S'ofereixen les eines per abordar la resolució de problemes numèrics fent una valoració crítica dels resultats obtinguts.
Abstract: Esta asignatura de Biofísica pretende por un lado hacer una primera inmersión en la metodología experimental y de otra ofrecer una formación básica de fenómenos físicos que tienen importancia capital tanto en la estructura como en la función que desarrollan el seres vivos en estado de salud. El programa de la asignatura profundiza en la aplicación de las leyes de la física en el análisis de los fenómenos biológicos y la comprensión de los mecanismos físicos tanto a nivel molecular, así como del funcionamiento de aparatos y sistemas del organismo humano. Se ofrecen las herramientas para abordar la resolución de problemas numéricos haciendo una valoración crítica de los resultados obtenidos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Grau en Microbiologia [816]Català
6 p, 109.8 KB

Anglès
5 p, 107.5 KB

Castellà
5 p, 107.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir