Sistemes d'informació geogràfica i tractament d'imatges [101031]
Sacristán Solano, Félix
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Geographical Information Systems and Image Processing
Título variante: Sistemas de información geográfica y tratamiento de imágenes
Fecha: 2019-20
Resumen: Dins del concepte de Tecnologíes de la Informació, els Sistemes de Informació Geogràfica (SIG) són un conjunt d'eines de gran interés per la seva versatilitat i multidisciplinaritat. L'aplicació dels SIG en àmbits tan diferents com l'ús sostenible, la prevenció de riscos naturals, el seguiment i la simulació de processos dinàmics (canvis d'usos del sòl, gestió d'aigua. . ) fan dels SIG unes eines bàsiques en nombroses disciplines científiques i en el camp de la investigació. Els SIG, a més a més, representen una potent eina de gestió de informació espaïal-temporal per tots els camps relacionats amb la Geologia i el Mediambient. La finalitat general és que els alumnes integrin els aspectes teòrics i pràctics d'aquestes tecnologíes i siguin capaços d'aplicar aquestes habilitats a la gestió i resolució de problemes.
Resumen: Dentro del concepto de Tecnologías de la Información, los Sistemas de Información Geográfica (SIG) son un conjunto de herramientas de gran interés por su versatilidad y multidisciplinariedad. La aplicación de los SIG en ámbitos tan diferentes como el uso sostenible, la prevención de riesgos naturales, el seguimiento y la simulación de procesos dinámicos (cambios de usos del suelo, gestión de agua . . ) hacen de los SIG unas herramientas básicas en numerosas disciplinas científicas y en el campo de la investigación. Los SIG, además, representan una potente herramienta de gestión de información espacial-temporal para todos los campos relacionados con la Geología y el Medioambiente. La finalidad general es que los alumnos integren los aspectos teóricos y prácticos de estas tecnologías y sean capaces de aplicar estas habilidades en la gestión y resolución de problemas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Geologia [2500254]
Plan de estudios: Grau en Geologia [817]Català
4 p, 100.2 KB

Anglès
4 p, 99.1 KB

Castellà
4 p, 99.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir