Treball de camp de geologia regional [101038]
Vicens Batet, Enric
Gómez-Gras, David
Oms Llobet, Oriol
Druguet, Elena
Boix Martinez, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Regional Geology Field Work
Títol variant: Trabajo de campo de geología regional
Data: 2019-20
Resum: L'assignatura 'Treball de camp en Geologia Regional' és l'aplicació al cas de Catalunya de l'assignatura 'Fonaments de Geologia'. Els objectius estan adaptats a les necessitats del món laboral i al treball a partir de casos reals a partir del treball de casos reals. Aquests són: Adquirir les nocions teòriques bàsiques de les unitats geològiques de Catalunya i la seva història geològica. Aprendre les metodologies prèvies al treball de camp (documentació etc. ). Aprendre les metodologies pròpies del treball de camp en Geologia a partir de l'estudi d'afloraments (observacions, anotacions, deduccions etc. ) Aprendre les metodologies posteriors al treball de camp. Integració de dades, etc. Estudiar i integrar el registre que abraça una gran part dels principals esdeveniments de la Geologia de Catalunya a partir dels casos estudiats. Nocions del context general de la geologia de la placa Ibèrica. 1.
Resum: La asignatura "Trabajo de campo en Geología Regional" es la aplicación al caso de Catalunya de la asignatura "Fundamentos de Geología". Los objetivos están adaptados a las necesidades del mundo laboral y al trabajo a partir de casos reales. Estos son: - Adquirir las nociones teóricas básicas de las unidades geológicas de Catalunya y su historia geológica. - Aprender las metodologías previas al trabajo de campo (documentación, etc. ) - Aprender las metodologías propias del trabajo de campo en geología a partir del estudio de afloramientos (observaciones, anotaciones, deducciones, etc. ) - Aprender las metodologías posteriores al trabajo de campo (Integración de datos, etc. ) - Estudiar los principales acontecimientos de la geología de Catalunya a partir de los casos estudiados. - Adquirir nociones del contexto general de la geología de la Placa Ibérica. 1 - Adquirir nociones del contexto general de la geología de la Placa Ibérica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Geologia [2500254]
Pla d'estudis: Grau en Geologia [817]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 102.6 KB

Anglès
5 p, 102.5 KB

Castellà
5 p, 102.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir