Química de la terra [101060]
Gené Torrabadella, Jordi
Galán García, Gumer
Piniella Febrer, Juan Francisco
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Chemistry of the Earth
Título variante: Química de la tierra
Fecha: 2019-20
Resumen: Química de la Terra en la titulació: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa els fonaments de la química a nivell teòric, pràctic i de laboratori. Aquesta assignatura dóna eines i coneixements que s'utilitzaran en altres assignatures del grau de Geologia. Objectius formatius: L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'alumne sigui capaç de dominar els següents temes: 1) Els àtoms, els elements, la taula periòdica. 2) Elements importants en Geologia i isòtops. 3) Introducció a la termodinàmica química i a la cinètica. 1 4) Enllaç químic i enllaç en sòlids. 5) Equilibri en solució aquosa: àcid-base, reaccions de dissolució-precipitació i equilibris d'oxidació-reducció. 6) Cinètica Química. 7) Origen geològic dels principals productes químics.
Resumen: Química de la Tierra en la titulación: Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla los fundamentos de la química a nivel teórico, práctico y de laboratorio. Esta asignatura da herramientas y conocimientos que se utilizarán en otras asignaturas del grado de Geología. Objetivos formativos: El objetivo de esta asignatura es que el alumno sea capaz de dominar los siguientes temas: 1) Los átomos, los elementos, la tabla periódica. 2) Elementos importantes en Geología e isótopos. 3) Introducción a la termodinámica química y la cinética. 4) Introducción a la termodinámica química y la cinética. 5) Enlace químico y enlace en sólidos. 6) Equilibrio en solución acuosa: ácido-base, reacciones de disolución-precipitación y equilibrios de oxidación-reducción. 7) Cinética Química. 1 7) Cinética Química. 8) Origen geológico de los principales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Geologia [2500254]
Plan de estudios: Grau en Geologia [817]Català
6 p, 123.5 KB

Anglès
6 p, 122.6 KB

Castellà
6 p, 123.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir