Treball de Final de Grau [101518]
Edo Julià, Miquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Bachelor's Degree Final Project
Título variante: Trabajo de fin de grado
Fecha: 2019-20
Resumen: 1 La funció d'aquesta assignatura és que l'alumne sigui capaç d'integrar coneixements i habilitats per a elaborar, amb un alt grau d'autonomia i sota la supervisió d'un tutor, un treball professional o acadèmic en l'àmbit dels Estudis de l'Àsia Oriental. En acabar l'assignatura, l'estudiant serà capaç de: - Reunir i interpretar informació relacionada amb un objecte d'estudi triat dins l'àmbit del Grau; - Emprar eines tècniques i/o documentals per a recopilar i interpretar aquest material; - Desenvolupar raonaments orgànics, sòlids i ben redactats sobre l'objecte d'estudi triat; - Lliurar un treball escrit en el qual es demostrarà, entorn de l'objecte d'estudi triat, la integració dels coneixements i les capacitats adquirits en el decurs dels estudis al Grau. En aquest sentit, el TFG representa el colofó de la formació global i interdisciplinària d'un estudiant en l'àmbit dels Estudis de l'Àsia Oriental a la UAB. Ateses les seves característiques, l'assignatura TFG no preveu una docència presencial, sinó un sistema de tutories desenvolupades al llarg del curs acadèmic per un equip de professors responsables de supervisar el treball autònom dels estudiants que tutoritzen. La gestió global de l'assignatura és a càrrec d'un professor coordinador (vegeu "Professor de contacte" a la primera pàgina d'aquesta guia docent).
Resumen: 1 La función de esta asignatura consiste en que el alumno sea capaz de integrar conocimientos y habilidades a fin de elaborar, con un alto grado de autonomía y bajo la supervisión de un tutor, un trabajo profesional o académico en el ámbito de los Estudios de Asia Oriental. Al finalizar la asignatura, el estudiante será capaz de: - Reunir e interpretar información relacionada con un objeto de estudio escogido dentro del ámbito del Grado; - Utilizar herramientas técnicas y/o documentales a fin de recopilar e interpretar dicho material; - Desarrollar razonamientos orgánicos, sólidos y bien redactados sobre el objeto de estudio escogido; - Entregar un trabajo escrito en el que se demostrará, en torno al objeto de estudi escogido, la integración de los conocimientos y capacidades adquiridos a lo largo de los estudios en el Grado. En este sentido, el TFG constituye el colofón de la formació global e interdisciplinaria de un estudiante en el ámbit de los Estudios de Asia Oriental en la UAB. Dadas sus características, la asignatura de TFG no prevé docencia presencial, sino un sistema de tutorías desarrolladas a lo largo del curso académico por un equipo de profesores responsables de supervisar el trabajo autónomo de los estudiantes a los que tutorizan. La gestión global de la asignatura está a cargo de un profesor coordinador (véase "Profesor de contacto" en la primera página de esta guía docente).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
8 p, 119.1 KB

Anglès
8 p, 118.5 KB

Castellà
9 p, 120.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir