Societat de l'Àsia Oriental [101525]
Guarné, Blai
Masdeu Torruella, Irene
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: East Asian Society
Título variante: Sociedad de Asia Oriental
Fecha: 2019-20
Resumen: Societat de l'Àsia Oriental se centra en la consideració dels elements clau per a la comprensió sociocultural de les societats japonesa i xinesa contemporànies, fent especial èmfasi en els discursos representacionals relatius a la construcció cultural de la identitat col·lectiva i el seu encaix en el context de la globalització. L'objectiu principal de l'assignatura és conèixer i entendre la realitat actual de les societats japonesa i xinesa mitjançant les aproximacions teòriques de l'antropologia i la història cultural en la seva consideració dels discursos, les pràctiques i les institucions que integren aquestes societats. El propòsit últim de Societat de l'Àsia Oriental és contextualitzar els continguts desenvolupats en altres matèries del grau. Amb aquest propòsit, l'assignatura compta amb classes teòriques (mitjançant l'exposició del professor) i classes pràctiques en què es desenvolupen les lectures acadèmiques, es porten a terme debats i s'empren materials audiovisuals i complementaris.
Resumen: Sociedad de Asia Oriental se centra en la consideración de los elementos clave para la comprensión sociocultural de las sociedades japonesa y china contemporáneas, haciendo especial énfasis en los discursos representacionales sobre la construcción cultural de la identidad colectiva en el contexto de la globalización. El objetivo principal de la asignatura es conocer y entender la realidad actual de las sociedades japonesa y china por medio de las aproximaciones teóricas de la antropología y la historia cultural en su consideración de los discursos, las prácticas y las instituciones que las integran. El propósito último de la asignatura es contextualizar los contenidos desarrollados en otras materias del Grado. Con este propósito, Sociedad de Asia Oriental cuenta con clases teóricas (mediante la exposición del profesor) y clases prácticas en las que se desarrollan lecturas académicas, se llevan a cabo debates y emplean materiales audiovisuales y complementarios.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.1 KB

Anglès
5 p, 105.1 KB

Castellà
5 p, 105.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2023-02-24



   Favorit i Compartir