Treball social i discriminació [101667]
Martínez Ortiz, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Social Work and Discrimination
Títol variant: Trabajo social y discriminación
Data: 2019-20
Resum: Aquesta assignatura no està agrupada a cap dels tres itineraris de la titulació perquè té un caràcter transversal. L'objectiu principal de l'assignatura és oferir a l'alumnat d'educació social un panorama ampli, teòric i pràctic, del treball social a Catalunya. Des del punt de vista teòric, l'objectiu és oferir un resum dels principals debats sobre el concepte de treball social i sobre les funcions dels sistemes de serveis socials. Des del punt de vista aplicat, l'objectiu és oferir els principals programes d'intervenció en l'àmbit del treball social y donar claus d'intervenció en el marc de l'atenció social bàsica i especialitzada.
Resum: Esta asignatura no está agrupada en ninguno de los tres itinerarios de la titulación porque es de carácter transversal. El objetivo principal de la asignatura es ofrecer al alumnado de educación social un panorama ámplio , teórico y práctico del trabajo social en Catalunya. Desde el punto de vista teórico, el objetivo és ofrecer un resumen de los principales debates sobre el concepto de trabajo social i sobre las funciones de los sistemas de servicios sociales. Desde el punto de vista aplicado, el objectivo es dar a conocer los principales programas de intervención en el àmbito del trabajo social y dar claves de intervención en el marco de la atención social básica y especializada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Social [2500260]
Pla d'estudis: Grau en Educació Social [827]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.0 KB

Anglès
4 p, 101.5 KB

Castellà
4 p, 101.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir