Alteracions de la veu: valoració i intervenció [101718]
Bataller Prim, Marina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Voice Alterations: Evaluation and Intervention
Additional title: Alteraciones de la voz: valoración e intervención
Date: 2019-20
Abstract: En finalitzar aquesta assignatura, l'estudiant serà capaç de: 1. Dissenyar, implementar i avaluar accions de prevenció de les alteracions de la veu adaptades a diferents poblacions. 2. Portar a terme processos continuats d'avaluació logopèdica de la veu des d'una perspectiva interdisciplinària. 3. Dissenyar, portar a terme, explicar i argumentar les intervencions logopèdiques més eficaces i adequades a cada cas. 4. Valorar la importància d'emprendre accions per a la millora del propi rendiment vocal com a font d'aprenentatge professional. 5. Valorar a nivell d'anàlisi perceptiva i anàlisi acústica les diferents alteracions vocals i dissenyar el mètode d'intervenció més eficaç en cada cas.
Abstract: Al finalizar esta asignatura el alumnado será capaz de: 1. Diseñar, implementar y avaluar acciones de prevención de las alteraciones de la voz adaptadas a las distintas poblaciones. 2. Llevar a cabo procesos continuados de avaluación logopédica de la voz des de una perspectiva interdisciplinaria. 3. Diseñar, ejecutar, explicar y argumentar las intervenciones logopédicas más eficaces y adecuadas en cada caso. 4. Valorar la importancia de tomar acciones para la mejora del propio rendimiento vocal como fuente de aprendizaje profesional. 5. Valorar a nivel de análisi perceptiva y análisi acústica las diferentes alteracions vocales y diseñar el método de intervención más eficaz en cada caso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Logopèdia [2500893]
Study plan: Grau en Logopèdia [1383]Català
5 p, 107.8 KB

Anglès
3 p, 97.2 KB

Castellà
5 p, 107.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2019-12-13   Favorit i Compartir