Dret de la Seguretat [101835]
Martínez Quirante, Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Additional title: Safety Law
Additional title: Derecho de la Seguridad
Date: 2019-20
Abstract: Conèixer els recursos jurídics i l'entramat administratiu per poder desenvolupar-se amb facilitat en les relacions amb les administracions públiques. Aplicar correctament el marc legal vigent per aplicar la prevenció i la seguretat integral a les diferents activitats privades o públiques. Planificar la gestió de la prevenció i la seguretat d'acord amb la legislació i les competències de les diferents administracions i dels diferents òrgans administratius. L'estudiant ha de demostrar habilitat per a relacionar-se amb qualsevol òrgan administratiu i conèixer els seus drets i deures. L'estudiant ha de demostrar que sap aplicar correctament el marc legal vigent en matèria de prevenció i seguretat. L'estudiant ha de demostrar que sap planificar la gestió de la prevenció i seguretat tot iniciant els procediments administratius corresponents a l'activitat concreta.
Abstract: Conocer los recursos jurídicos y el entramado administrativo para poder desenvolverse con facilidad en las relaciones con las administraciones públicas. Aplicar correctamente el marco legal vigente para aplicar la prevención y la seguridad integral en las diferentes actividades privadas o públicas. Planificar la gestión de la prevención y la seguridad de acuerdo con la legislación y las competencias de las diferentes administraciones y los diferentes órganos administrativos. El estudiante debe demostrar habilidad para relacionarse con cualquier órgano administrativo y conocer sus derechos y deberes. El estudiante debe demostrar que sabe aplicar correctamente el marco legal vigente en materia de prevención y seguridad. El estudiante debe demostrar que sabe planificar la gestión de la prevención y seguridad iniciando los procedimientos administrativos correspondientes a la actividad concreta.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Study plan: 1437 [1437]Català
5 p, 104.2 KB

Anglès
5 p, 104.5 KB

Castellà
5 p, 104.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-01-16   Favorit i Compartir