Histologia de sistemes [101895]
Ruíz Herrera Moreno, Aurora
Martí Clúa, Joaquim
Roig Navarro, Ignasi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Systems Histology
Additional title: Histología de sistemas
Date: 2019-20
Abstract: Es tracta d'una assignatura de quart curs, de caràcter optatiu, que desenvolupa els fonaments cel·lulars i tissulars dels òrgans i sistemes animals. Ha estat dissenyada suposant que l'estudiant té els coneixements bàsics d'Histologia que li permetin assolir una visió integradora de l'organisme animal com un tot individual amb vida pròpia. Finalment, cal assenyalar que "Histologia d'Òrgans i Sistemes" es una assignatura teòric-pràctica. Això fa possible relacionar contínuament els conceptes científic-teòrics amb els continguts de les pràctiques. Objectius de l'assignatura: a) Conèixer en termes de biologia cel·lular la diversitat dels òrgans animals. b) Adquirir el concepte integrat de l'òrgan des d'una perspectiva morfo-funcional. c) Conèixer l'estructura, l'organització i el funcionament dels diferents òrgans animals. d) Comprendre el conjunt d'òrgans, relacionats entre ells, que constitueixen un sistema. e) Identificar al microscopi diversos òrgans animals i els seus components tissulars i cel·lulars.
Abstract: Se trata de una asignatura de segundo curso, de carácter obligatorio, que desarrolla los fundamentos celulares y tisulares que configuran los diferentes órganos, aparatos y sistemas del cuerpo humano. Ha sido diseñada suponiendo que el estudiante tiene los conocimientos básicos de Histología y Fisiología General de primer curso. La asignatura proporciona los conocimientos básicos necesarios para poder comprender en el próximo curso la materia de anatomia patológica Los objetivos de la asignatura son: a) Comprender la organización celular y tisular de los diferentes órganos, aparatos y sistemas corporales. b) Reconocer e identificar a nivel microscópico los diferentes órganos, aparatos y sistemas corporales. c) Relacionar la composición tisular de los órganos con su función.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciències Biomèdiques [2501230]
Study plan: Grau en Ciències Biomèdiques [832]Català
5 p, 106.5 KB

Anglès
5 p, 104.9 KB

Castellà
5 p, 105.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2021-06-12   Favorit i Compartir