Estadística I [102115]
Vilà Carnicero, Xavier
Blasco Moreno, Anabel
Garcia Alvarez, Nestor
Esnaola Acebes, Mikel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Statistics I
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu de l'assignatura és que l'estudiant comprengui i sigui capaç d'utilitzar les eines d'anàlisi de dades i les eines probabilístiques bàsiques que són necessàries per abordar l'estudi de la inferència estadística. En aquest sentit, l'assignatura està clarament lligada, pel que fa a la seva aplicació immediata, a l'assignatura Estadística II. Tanmateix, les competències en eines probabilístiques que l'estudiant adquireix en aquesta assignatura són de gran utilitat en d'altres matèries del grau, com ara les de microeconomia, macroeconomia, econometria i, en general, totes aquelles en les que els fenòmens aleatoris tinguin un paper important.
Abstract: El objetivo de la asignatura es que el estudiante comprenda y sea capaz de utilizar las herramientas probabilísticas básicas que son necesarias para abordar el estudio de la inferencia estadística. En este sentido, la asignatura esta claramente relacionada, en cuanto a su aplicación inmediata, con la asignatura Estadística II. Aun así, las competencias en herramientas probabilísticas que el estudiante ha adquirido en esta asignatura son de gran utilidad en otras materias del grado, como microeconomía, macroeconomía, econometría y en general todas aquellas en la que los fenómenos aleatorios tengan un papel importante.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Empresa i Tecnologia [2501232] ; Comptabilitat i Finances [2501231]
Study plan: Grau en Comptabilitat i Finances [947] ; Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 109.0 KB

Anglès
6 p, 106.3 KB

Castellà
6 p, 107.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-01-16   Favorit i Compartir