Pràctiques Externes [102155]
Estapé Dubreuil, Gloria
Blabia Girau, Daniel
Bosch Dalmau, Ramon
Gallart Gonzalez Palacio, Josep Maria
Espluga Campabadal, Sergio
Casablancas Segura, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Practical Training
Additional title: Prácticas Externas
Date: 2019-20
Abstract: Les pràctiques curriculars són experiències de treball durant les que els estudiants completen (amb l'ajut i supervisió d'un tutor a l'Organització on les realitzen, així com amb un tutor acadèmic) un conjunt d'activitats o projecte(s) dissenyats per tal de proporcionar una primera immersió en el món laboral. L'assignatura té per tant dos objectius principals: 1. Posar en pràctica els coneixements i competències assolides en les diferents matèries cursades durant 1 1. Posar en pràctica els coneixements i competències assolides en les diferents matèries cursades durant el grau. 2. Facilitar a l'estudiant un primer acostament directe al món professional i empresarial vinculat a l'àrea dels sistemes d'informació i l'empresa.
Abstract: Las prácticas curriculares son experiencias laborales en las que los estudiantes completan (con la ayuda y supervisión de un tutor/a en la Organización en la que se realizan, así como la de un tutor/a académico) un conjunto de actividades o proyecto(s) diseñados para proporcionar una primera inmersión en el mundo laboral. Así pues, la asignatura tiene dos objetivos principales: 1 1. Poner en práctica los conocimientos y competencias alcanzadas en las diferentes materias cursadas en el grado. 2. Facilitar al estudiante una primera aproximación al mundo profesional y empresarial vinculado al área de los sistemas de información y la empresa.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Empresa i Tecnologia [2501232]
Study plan: Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
4 p, 101.3 KB

Anglès
4 p, 101.2 KB

Castellà
4 p, 101.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir