Projectes d'Innovació Tecnològica [102191]
Estapé Dubreuil, Gloria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: IT Project Management
Título variante: Proyectos de Innovación Tecnológica
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura té un doble objectiu. El primer, i més específic, és el d'introduir l'estudiant en el conjunt de coneixements, tècniques i habilitats necessàries per dissenyar, planificar i desenvolupar projectes en l'àmbit de les empreses i organitzacions en general, i en l'entorn de la innovació tecnològica i dels sistemes d'informació empresarials en particular. Al mateix temps, aquesta assignatura proporciona eines d'interès per abordar la confecció del treball de final de grau durant el quart curs del grau. En acabar el curs, els estudiants hauran de ser capaços de: Identificar els objectius bàsics d'un projecte, efectuar-ne l'estudi previ de viabilitat i definir de forma acurada el projecte que finalment es decideixi realitzar. Identificar i planificar les diverses tasques que requereix la posada en marxa d'un projecte, efectuar-ne la planificació temporal i assignació pertinent de recursos, utilitzant també les eines informàtiques més adients. Avaluar tant costos com riscs associats al projecte, i definir els estàndards de qualitat que requereix el projecte, establint eines i metodologies per assegurar-ne el compliment. Així mateix, hauran de ser capaços de transmetre informació relativa als projectes estudiats, tant en forma de presentacions orals com d'informes escrits, en diferents etapes de realització d'un determinat projecte.
Resumen: La asignatura tiene un doble objetivo. El primero y más específico es el de introducir al estudiante en el conjunto de conocimientos, técnicas y habilidades necesarias para poder diseñar, planificar y desarrollar proyectos en el ámbito de las empresas y organizaciones en general, y en el entorno de la innovación tecnológica y de los sistemas de información empresarial en particular. Asimismo, esta asignatura proporciona herramientas de interés para abordar la confección del trabajo de final de grado durante el cuarto curso. Al finalizar el curso, los estudiantes deberán ser capaces de: Identificar los objetivos básicos de un proyecto, efectuar un estudio previo de viabilidad, y definir de forma precisa el proyecto que finalmente deba realizarse. Identificar y planificar les distintas tareas que requiere la puesta en marcha de un proyecto, efectuando su planificación temporal y asignación de recursos, utilizando también las herramientas informáticas necesarias Evaluar tanto costes como riesgos asociados al proyecto; definiendo también los estándares de calidad que requiere un proyecto, estableciendo las metodologías que permitan asegurar su cumplimiento. Asimismo, deberán ser capaces de transmitir correctamente información relativa a los proyectos estudiados, tanto en forma de presentaciones orales como de informes escritos, en diversas etapas de realización de un determinado proyecto.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Empresa i Tecnologia [2501232]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 113.0 KB

Anglès
5 p, 107.6 KB

Castellà
6 p, 110.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-02-29   Favorit i Compartir