Medicina i Cirurgia d'Animals d'Abastament [102623]
Rigau Mas, Teresa
Pumarola i Batlle, Martí
Rodríguez Gil, Juan Enrique
Palomo Peiró, María Jesús
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food Production Animals Medicine and Surgery
Títol variant: Medicina y Cirugía de Especies de Abasto
Data: 2019-20
Resum: Situada en el 2n semestre de 3r curs, és una assignatura obligatòria que introdueix a l'estudiant en les malalties dels remugants, porcins i conills. S'estudien les diferents causes alimentàries i de maneig que poden afectar negativament a la salut, tant de manera individual com col·lectiva. Es determinaran els mètodes de diagnòstic, prevenció i tractament mèdics, quirúrgics, dietètics o de maneig necessaris. Són Objectius formatius: - Comprendre els conceptes bàsics i la metodologia utilitzada en el estudi de les malalties més freqüents d'origen mèdic, alimentari, ambiental o de maneig - Comprendre els mecanismes patogènics, que seran la base per a la correcta comprensió i interpretació de les diferents malalties - Fer diagnòstics diferencials a partir dels signes i les lesions observables en els animals. - Elaborar un programa de prevenció i tractament.
Resum: Situada en el segundo semestre del tercer curso, es una asignatura obligatoria que introduce al estudiante en las enfermedades de los rumiantes, cerdos y conejos. Se estudian las diferentes causas nutricionales y de manejo que pueden afectar negativamente la salud, tanto de manera individual como colectiva. Se determinaran los métodos de diagnóstico, prevención y tratamientos médicos, quirúrgicos, dietéticos o de manejo necesarios para la resolución de problemas. Són Objectius formatius: - Comprender los conceptos básicos y la metodología utilizada en el estudio de las enfermedades más frecuentes de origen médico, alimentario, ambiental o de manejo - Comprender los mecanismos patogénicos, que serán la base para la correcta comprensión y interpretación de las diferentes enfermedades - Hacer un diagnóstico diferencial a partir de los signos y las lesiones observadas en los animales. - Elaborar un programa de prevención y tratamiento 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 108.7 KB

Anglès
7 p, 108.6 KB

Castellà
7 p, 109.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir