Treball de Final de Grau [102635]
Abarca Salat, Maria Lourdes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Degree-Final Project
Título variante: Trabajo de Fin de Grado
Fecha: 2019-20
Resumen: Es tracta d'una assignatura obligatòria del darrer any del grau. L' objectiu fonamental és que l'alumne treballi de forma integrada les competències transversals pròpies del grau L'alumne ha de presentar un treball emmarcat dins del àmbit de la veterinària. La elaboració del treball serà supervisada per un tutor (professor amb docència assignada al grau de veterinària) que l'assessorarà i ajudarà a resoldre els possibles dubtes que li puguin sorgir, a la vegada que realitzarà una avaluació del procés seguit per l'alumne. Un cop finalitzat el treball, aquest haurà de ser presentat davant de la Comissió d'Avaluació de TFG (CATFG).
Resumen: Se trata de una asignatura obligatoria del último año del grado. El objetivo fundamental es que el alumno trabaje de forma integrada las competencias transversales propias del grado. El alumno debe presentar un trabajo enmarcado dentro del ámbito de la veterinaria. La elaboración del trabajo será supervisada por un tutor (profesor con docencia asignada al grado de Veterinaria) que le asesorará y ayudará a resolver las posibles dudas que le puedan surgir, a la vez que realizará una evaluación del proceso seguido por el alumno. Una vez finalizado el trabajo, éste deberá ser presentado ante una Comisión de Evaluación del TFG (CATFG).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
4 p, 106.2 KB

Anglès
4 p, 100.8 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir