Rotatori Hospital Clínic Veterinari [102682]
Solano Gallego, Laia Maria
Bassols Teixidó, Anna Maria
Espada, Yvonne
Franch Serracanta, Jordi
García Arnás, Félix Angel
Pastor Milán, Josep
Peña Giménez, Maria Teresa
Prades Robles, Marta
Pumarola Batlle, Martí
Serratosa Vilageliu, Jordi
Añor Torres, Sònia
Lloret Roca, Albert
Díaz-Bertrana Sánchez, M. Carmen
Martorell Monserrat, Jaume
Costa Farré, Cristina
Ferrer Caubet, Lluis
Rappe, Katrin Steffanie
García-Morato Fernández-Baíllo, Camino
Adán Milanés, Ricard
Argüelles Capilla, David
Ordeix Esteve, Laura
Torrente Artero, Carlos
de la Fuente Hernández, Cristian
José Cunilleras, Eduard
Leiva Repiso, Marta
Andaluz Martínez, Anna
Planellas Bachs, Marta
Armengou Ruiz, Lara
Moll Sánchez, Xavier
Fresno Bermejo, Laura
Bosch Lozano, Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Veterinary Hospital Rotation
Additional title: Rotatorio Hospital Clínico Veterinario
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura "Rotatori Clínic" juntament amb el "Rotatori Salut Pública" són assignatures obligatòries dins de la matèria "Rotatori Pràctic" del cinquè curs de Veterinària. El "Rotatori Clínic" té un caràcter integrador i professionalitzant en l'àmbit de la Medicina Veterinària. Les activitats programades i objectius formatius de l'assignatura estan orientats a introduir als estudiants de Grau de Veterinària a la realitat professional en la clínica veterinària d'animals de companyia, i en menor grau la dels animals exòtics i èquids. Els objectius formatius de l'assignatura són: Adquirir les capacitats de resoldre casos clínics. Conèixer els diferents àmbits i especialitats de la medicina veterinària en les espècies que es tracten pacients de forma individual. Adquirir la capacitat de síntesis i exposició necessàries per portar a terme l'activitat professional en l'àmbit de la medicina veterinària Aquesta assignatura inclou activitats realitzades en anglès, identificades en aquesta guia docent com a DA (Docència Anglès). Aquesta docència es portarà a terme en 2 dels 4 seminaris previs; i l'estudiant tindrà la opció de presentar els casos en anglès en 2 dels seminaris posteriors.
Abstract: Dado que esta asignatura obligatoria de quinto curso tiene carácter integrador, se exige que el estudiante haya superado al menos 210 ECTS para matricularse en el Rotatorio Clínico. Asimismo, se recomienda haber superado las asignaturas obligatorias de cuarto "Medicina y Cirugía de Animales de compañía I", "Medicina y Cirugía de Animales de compañía II", y "Medicina y Cirugía Équidos". La asignatura "Rotatorio Clínico" junto con el "Rotatorio Salud Pública" son asignaturas obligatorias dentro de la materia "Rotatorio Práctico" del quinto curso de Veterinaria. El "Rotatorio Clínico" tiene un carácter integrador y profesional en el ámbito de la Medicina Veterinaria. Las actividades programadas y objetivos formativos de la asignatura están orientados a introducir a los estudiantes de Grado de Veterinaria a la realidad profesional en la clínica veterinaria de animales de compañía, y en menor grado la de los animales exóticos y équidos. Los objetivos formativos de la asignatura son: -Adquirir las capacidades de resolver casos clínicos. - Conocer los diferentes ámbitos y especialidades de la medicina veterinaria en las especies que se tratan pacientes de forma individual. - Adquirir la capacidad de síntesis y exposición necesarias para llevar a cabo la actividad profesional en el ámbito de la medicina veterinaria Esta asignatura incluye actividades realizadas en inglés, identificadas en esta guía docente como DA (Docencia Inglés). Esta docencia se llevará a cabo en 2 de los 4 seminarios previos; y el estudiante tendrá la opción de presentar los casos en inglés en 2 de los seminarios posteriores.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]Català
11 p, 130.1 KB

Anglès
11 p, 127.3 KB

Castellà
11 p, 128.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2021-07-27   Favorit i Compartir