Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251]
Genescà Garrigosa, Anna
Plaixats Boixadera, Josepa
Bartolomé Filella, Jordi
Muñoz Muñoz, Francesc
Constenla Matalobos, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Animal. Plant and Cell Biology
Título variante: Biología Animal, Vegetal y Celular
Fecha: 2019-20
Resumen: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. L'objectiu de l'assignatura Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular és proporcionar la formació bàsica imprescindible que necessiten els estudiants per poder abordar l'estudi de la producció, les propietats i els mecanismes de deteriorament de les matèries primeres d'origen animal i vegetal. Aquests continguts ajudaran els estudiants a assimilar els continguts de les assignatures de Producció de Matèries Primeres i de Parasitologia que s'impartiran posteriorment en el grau. Concretament, ens proposem: - Estudiar la cèl·lula eucariota i els compartiments que la formen, tot posant èmfasi en la producció i transport de biomolècules dins les cèl·lules i els principis bàsics de la nutrició dels organismes des del nivell cel·lular. - Oferir una visió global sobre l'estructura, l'organització i les funcions vitals dels principals grups de vegetals i de la seva diversitat, tot posant èmfasi en els grups vegetals d'interès alimentari. - Donar als estudiants una visió global sobre l'estructura i l'organització dels principals grups d'animals i de la 1 - Donar als estudiants una visió global sobre l'estructura i l'organització dels principals grups d'animals i de la seva diversitat des d'un punt de vista evolutiu, tot posant èmfasi en els grups animals d'interès alimentari.
Resumen: Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. El objetivo de la asignatura Biología Animal, Vegetal y Celular es proporcionar la formación básica imprescindible que necesitan los estudiantes para poder abordar el estudio de la producción, las propiedades y los mecanismos de deterioro de las materias primas de origen animal y vegetal. Estos contenidos ayudarán a los estudiantes a asimilar los contenidos de las asignaturas de Producción de Materias Primas y de Parasitología que se impartirán posteriormente en el grado. Concretamente, nos proponemos: - Estudiar la célula eucariota y los compartimentos que la forman, poniendo énfasis en la producción y transporte de biomoléculas dentro de las células y los principios básicos de la nutrición de los organismos desde el nivel celular. - Ofrecer una visión global sobre la estructura, la organización y las funciones vitales de los principales grupos de vegetales y de su diversidad, poniendo énfasis en los grupos vegetales de interés alimentario. 1 - Dar a los estudiantes una visión global sobre la estructura y la organización de los principales grupos de animales y de su diversidad desde un punto de vista evolutivo, poniendo énfasis en los grupos animales de interés alimentario.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]Català
7 p, 112.1 KB

Anglès
7 p, 111.3 KB

Castellà
7 p, 112.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-01-16   Favorit i Compartir