Aprenentatge Integrat en Medicina II [103634]
de Sousa Valente, Juan Tony
González de Mingo, Berta
Cuquerella Fuentes, Àngel
Velasco Fargas, Roser
Gascon-Bayarri, Jordi
Rigola Tor, Maria Angels
Durán Taberna, Montserrat
Sánchez Corral, Ana
Taberner Viera, Joan
Vega Moreno, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Integrated Learning in Medicine II
Títol variant: Aprendizaje Integrado en Medicina II
Data: 2019-20
Resum: AIM II és una assignatura anual que s'imparteix en el segon semestre del segon curs del grau de Medicina. Com la resta d'aprenentatges integrats en medicina, és una assignatura transversal, tant horitzontal com verticalment, que pretén desenvolupar algunes competències bàsiques per a l'activitat professional i el pensament científic dels graduats en Medicina. Els objectius formatius generals de l'assignatura són: Aprendre habilitats bàsiques en la pràctica mèdica. Objectius específics: 1 Objectius específics: Adquirir les bases científiques de procediments bàsics en medicina. Integrar coneixements i continguts treballats en la resta d'assignatures troncals de segon curs. Aplicar aquests coneixements a situacions reals. Desenvolupar competències genèriques d'autoaprenentatge: organització temporal del treball autònom, treball en equip, recerca d'informació, incloses les noves tecnologies de la informació, i anàlisi crítica de la informació. Adquirir la capacitat d'elaborar i presentar treballs biomèdics.
Resum: AIM II es una asignatura anual que se imparte en el segundo semestre del segundo curso del grado de Medicina. Como el resto de aprendizajes integrados en medicina, es una asignatura transversal, tanto horizontal como verticalmente, que pretende desarrollar algunas competencias básicas para la actividad profesional y el pensamiento científico de los graduados en Medicina. Los objetivos formativos generales de la asignatura son: Aprender habilidades básicas en la práctica médica. Objetivos específicos: Adquirir las bases científicas de procedimientos básicos en medicina. Integrar conocimientos y contenidos trabajados en el resto de asignaturas troncales de segundo curso. 1 Adquirir las bases científicas de procedimientos básicos en medicina. Integrar conocimientos y contenidos trabajados en el resto de asignaturas troncales de segundo curso. Aplicar estos conocimientos a situaciones reales. Desarrollar competencias genéricas de autoaprendizaje: organización temporal del trabajo autónomo, trabajo en equipo, búsqueda de información, incluidas las nuevas tecnologías de la información, y análisis crítico de la información. Adquirir la capacidad de elaborar y presentar trabajos biomédicos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]Català
5 p, 108.0 KB

Anglès
5 p, 105.6 KB

Castellà
5 p, 105.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2022-05-27   Favorit i Compartir