Producció i Sanitat de Bovins [103966]
Calsamiglia Blancafort, Sergio
Ferret Quesada, Alfred
Martínez Martínez, Jorge
Casellas Vidal, Joaquín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Producción y Sanidad de Bovinos
Fecha: 2019-20
Resumen: És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). Els seus objectius formatius són: L'aplicació i integració dels principis de producció del boví après al llarg del grau, amb èmfasi en les interaccions entre l'alimentació, la reproducció, la salut i les instal·lacions i confort i el benestar animal L'aplicació i integració dels principis de l'epidemiologia, el control i la prevenció de patologies. L'aplicació dels principis d'economia del procés productiu El desenvolupament de la capacitat analítica per diagnosticar i prioritzar els problemes presents en una explotació.
Resumen: Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). Sus objetivos formativos son: • La aplicación e integración de los principios de producción del vacuno aprendido a lo largo del grado, con énfasis en las inte la reproducción, la salud y las instalaciones y confort y el bienestar animal • La aplicación e integración de los principios de la epidemiología, el control y la prevención de patologías. • La aplicación de los principios de economía del proceso productivo • El desarrollo de la capacidad analítica para diagnosticar y priorizar los problemas presentes en una explotación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
4 p, 118.4 KB

Castellà
5 p, 118.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir