Sistemes de protecció [104046]
Torrero Fernández, César
Fernández Núñez, Fernando
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Título variante: Protection Systems
Título variante: Sistemas de protección
Fecha: 2019-20
Resumen: Consolidar i ampliar coneixements adquirits, en cursos anteriors, a diverses assignatures. Portar-los al nivell d'aplicació pràctica i preparar a l'alumne per a una immediata utilització a les exigències laborals. Tractarem tant les aplicacions de seguretat electrònica, com la seguretat física, humana i lògica, en la part corresponent al gestor de seguretat patrimonial; revestint tot això amb la "intel·ligència empresarial" i els temes relacionats amb el contra-màrqueting "predatori", espionatge industrial i els plans de crisi i contingència, i les taules de comandament. El contingut teòric, serà reforçat i acompanyat amb exercicis pràctics. L'alumnat coadjuvarà a donar forma a l'assignatura, en funció de las seves inquietuds i preferències manifestes.
Resumen: Consolidar y ampliar conocimientos adquiridos, en cursos anteriores, en varias asignaturas. Traerlos al nivel de aplicación práctica y preparar al alumno para una inmediata utilización a las exigencias laborales. Trataremos tanto las aplicaciones de seguridad electrónica, como la seguridad física, humana y lógica, en la parte correspondiente al gestor de seguridad patrimonial; revistiendo todo esto con la "inteligencia empresarial" y los temas relacionados con el contra-marketing "predatorio", espionaje industrial y los planes de crisis y contingencia, y los cuadros de mando. El contenido teórico, será reforzado y acompañado con ejercicios prácticos. El alumnado coadyuvará a dar forma a la asignatura, en función de sus inquietudes y preferencias manifiestas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Plan de estudios: 1438 [1438]Català
5 p, 103.6 KB

Anglès
4 p, 102.2 KB

Castellà
5 p, 103.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir