Anàlisi de Grafs i Cerca d'Informació [104363]
Lladós Canet, Josep
Riba Fierrez, Pau
Herrera Joancomarti, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Graph Analysis and Information Search
Additional title: Análisis de Grafos y Búsqueda de Información
Date: 2019-20
Abstract: Les estructures de grafs són de gran utilitat en representació de dades a partir de les seves relacions. Són de gran utilitat en la representació i navegació de xarxes socials, el modelatge de molècules, la representació geogràfica per programari de navegació, biometria (reconeixement d'empremtes dactilars), representació de coneixement en Intel·ligència Artificial, etc. A més, la 1 teoria de grafs ofereix una metodologia robusta i matemàticament fonamentada per caracteritzar, recórrer o analitzar aquest tipus d'estructures. En aquesta assignatura es cobreixen els següents objectius: Adquirir coneixements en mineria de dades per a grafs, grafs dinàmics, difusió i propagació de la informació en xarxes, cerca a internet, anàlisi de xarxes socials, comunitats i perfils d'usuaris públics, sistemes de recomanació.
Abstract: Las estructuras de grafos son de gran utilidad en representación de datos a partir de sus relaciones. Son de gran utilidad en la representación y navegación de redes sociales, el modelaje de moléculas, la representación geográfica para software de navegación, biometria (reconocimiento de huellas dactilares), representación de conocimiento en Inteligencia Artificial, etc. Además, la teoria de grafos ofrece una metodologia robusta i matematicamente fundamentada para caracterizar, recorrer o analizar este tipo de estructuras. En esta asignatura se cubren los siguientes objetivos: Adquirir conocimientos en minería de datos para grafos, grafos dinámicos, difusión y propagación de la información en redes, búsqueda en internet, análisis de redes sociales, comunidades y perfiles de usuarios públicos, sistemas de recomendación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Enginyeria de Dades [2503758]
Study plan: 1394 [1394]Català
9 p, 163.4 KB

Anglès
8 p, 161.7 KB

Castellà
8 p, 163.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2019-11-28   Favorit i Compartir