Sistemes de Comunicació [104537]
Vazquez Castro, Angeles
Robles Martínez, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Communication Systems
Títol variant: Sistemas de Comunicación
Data: 2019-20
Resum: Les ciutats instel·ligents requereixen una gran quantita de dades per a millorar els serveis i així la qualitat de la vida dels seu ciutadans. Per a aquestes dades puguin ser accessibles i utilitzats per a qualsevol tipus de millora de la gestió de la ciutat intel·ligent calen sistemes de comunicació d'altes prestacions. Aquests sistemes utilitzaran protocols de transmissió que garantitzaran que el flux de dades es transmet de manera ràpida, fiable i segura. L'objectiu fonamental d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumnat de l'assignatura una base de principis de funcionament dels sistemes que permeten la comunicació, fent especial èmfasi en els mecanismes d'interconnexió i escabilitat.
Resum: Las ciudades inteligentes requieren de un gran número de datos para mejorar los servicios y así la calidad de vida de sus ciudadanos. Para que estos datos puedan ser accesibles y ser utilizados para todo tipo de mejora de la gestión de la ciudad inteligente, se requieren sistemas de comunicaciones de altas prestaciones. Estos sistemas utilizarán protocolos de transmisión que garantizan que el flujo de datos se transmite de forma rápida, fiable y segura. El objetivo fundamental de esta asignatura es proporcionar al alumnado de la asignatura una base de los principios de funcionamiento de los sistemas que permiten la comunicación, haciendo especial énfasis en los mecanismos de interconexión y escalabilidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [2503743]
Pla d'estudis: Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.3 KB

Anglès
5 p, 103.2 KB

Castellà
5 p, 103.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir