Pràcticum III [104689]
Botia Villarreal, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Título variante: Practicum III
Título variante: Prácticum III
Fecha: 2019-20
Resumen: Introduir els aspectes generals de seguretat integral ( PDSI )aplicats a la coordinació empresarial en obres, actes Públics y actes corporatius. Conèixer la normativa especifica que afecta a la protecció civil, la protecció conta incendis, la prevenció del riscos, la coordinació empresarial, la seguretat i salut en obra, llei de protecció de dades, normatives de seguretat laboral estatal, internacional OHSAS i decrets que regulen esdeveniments corporatius-musicals , en definitiva tot allò que controla la confluència de empreses i persones en un mateix àmbit de treball Aprofundir en els criteris tècnics i metodologies de la identificació, anàlisi i avaluació de riscos específics de l'àmbit d'activitats industrials i de pública concurrència. Elaborar un projecte del Pla Director de seguretat integral d'una activitat en aplicació de la normativa vigent a Catalunya i de la normativa sectorial específica a Espanya. Adquirir coneixements bàsics de la gestió de la seguretat en àmbits específics. Introduir els alumnes en las metodologies d'anàlisis del càlcul del risc i la gestió integral d'aquest.
Resumen: Introducir los aspectos generales de seguridad integral ( PDSI )aplicados a la coordinación empresarial en obras, actos Públicos y actos corporativos. Conocer la normativa específica que afecta a la protección civil, la protección contra incendios, la prevención de riesgos, la coordinación empresarial, la seguridad y salud en obra, ley de protección de datos, normativas de seguridad laboral estatal, internacional OHSAS y decretos que regulan eventos corporativo-musicales , en definitiva todo aquello que controla la confluencia de empresas y personas en un mismo ámbito de trabajo Profundizar en los criterios técnicos y metodologías de la identificación, análisis i evaluación de riesgos específicos del ámbito de actividades industriales y de pública concurrencia. Elaborar un proyecto del Plan Director de seguridad integral de una actividad en aplicación de la normativa vigente a Cataluña y de la normativa sectorial específica a España. Adquirir conocimientos básicos de la gestión de la seguridad en ámbitos específicos. Introducir los alumnos en las metodologías de análisis del cálculo del riesgo y la gestión integral.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Plan de estudios: 1437 [1437]Català
7 p, 115.2 KB

Anglès
5 p, 109.3 KB

Castellà
7 p, 115.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2020-02-27   Favorit i Compartir