Pràcticum IV [104694]
Pérez Pérez, José Eduardo
Ramos Manjarín, Simón
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Títol variant: Practicum IV
Títol variant: Prácticum IV
Data: 2019-20
Resum: Els objectius formatius que es pretén assolir a l'assignatura son els següents: Introduir l'alumne en els aspectes generals de seguretat integral aplicats a les infraestructures logístiques i de transport, prenent com a exemple el transport per ferrocarril. Donar a conèixer a l'alumne la normativa relativa a la protecció civil, la protecció contra incendis i l'autoprotecció. Donar a conèixer a l'alumne criteris tècnics i metodologies per a la identificació, anàlisi i avaluació de riscos d'emergència. Elaboració per part de l'alumne d'un projecte del Pla d'Autoprotecció d'una infraestructures logístiques i de transport en aplicació de la normativa vigent a l'estat Español i les comunitats autònomes. Adquirir coneixements en la utilització d'AUTOCAD per a poder manipular un plànol de l'arquitectura d'una infraestructura logística i de transport i crear el plànols requerits per la normativa. Adquirir coneixements bàsics de la seguretat en la circulació en el transport ferroviari. Introduir els alumnes en els aspectes de seguretat patrimonial i seguretat ciutadana a les infraestructures logístiques i de transport.
Resum: Los objetivos formativos que se pretende conseguir en la asignatura son los siguientes: Introducir al alumno en los aspectos generales de seguridad integral aplicados a las infraestructuras logísticas y de transporte, tomando como ejemplo el transporte por ferrocarril. Dar a conocer al alumno la normativa relativa a la protección civil, la protección contra incendios y la autoprotección. Dar a conocer al alumno criterios técnicos y metodologías para la identificación, análisis y evaluación de riesgos de emergencia. Elaboración por parte del alumno de un proyecto de Plan de Autoprotección de una infraestructura logística y de transporte en aplicación de la normativa vigente en España y Comunidades autónomas. Adquirir conocimientos en el uso de AUTOCAD para poder manipular un plano de la arquitectura de una infraestructura logística y de transporte y crear los planos que requiere la normativa. Adquirir conocimientos básicos de la seguridad en la circulación en el transporte ferroviario. Introducir a los alumnos en los aspectos de seguridad patrimonial y seguridad ciudadana en las infraestructuras logísticas y de transporte.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Pla d'estudis: Grau en Prevenció i Seguretat Integral [1438]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 119.2 KB

Anglès
6 p, 112.5 KB

Castellà
9 p, 120.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir