Temes Actuals de la Bioinformàtica [105065]
Barbadilla Prados, Antoni
Coronado Zamora, Marta
Murga Moreno, Jesus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Current Topics in Bioinformatics
Additional title: Temas Actuales de la Bioinformática
Date: 2019-20
Abstract: El propòsit d'aquesta assignatura és cobrir temes bàsics de la bioinformàtica en forma de tallers pràctics, workshops i conferències impartides per experts. No és una assignatura acumulativa sinó transversal, l'objecte és proporcionar als estudiants l'àmplia gamma de conceptes i enfocaments que abasta la bioinformàtica. L'objectiu principal és el de proporcionar als estudiants els coneixements i habilitats necessàries per aplicar la bioinformàtica en diferents àrees de la investigació genòmica i per extensió altres òmiques. La matèria impartida i les activitats realitzades durant aquest curs subministren una perspectiva global del potencial de la bioinformàtica tant en l'àmbit de la recerca bàsica com aplicada.
Abstract: El propósito de esta asignatura es cubrir temas básicos de la bioinformática en forma de talleres prácticos, workshops y conferencias impartidas por expertos. No es una asignatura acumulativa sino transversal, cuyo objeto es proporcionar a los estudiantes la amplia gama de conceptos y enfoques que abarca la bioinformática. El objetivo principal es el de proporcionar a los estudiantes los conocimientos y habilidades necesarias para aplicar la bioinformática en diferentes áreas de la investigación genómica y por extensión otras ómicas. La materia impartida y las actividades realizadas durante este curso suministran una perspectiva global del potencial de la bioinformática tanto en el ámbito de la investigación básica como aplicada.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Genètica [2500890]
Study plan: Grau en Genètica [833]Català
5 p, 107.6 KB

Anglès
5 p, 106.6 KB

Castellà
5 p, 106.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir