Epidemiologia Clínica i Estadística [42147]
Bonfill Cosp, Xavier
Martín Baranera, Maria Montserrat
Puig Reixach, Maria Teresa
Castells Oliveres, Francesc Xavier
Ferrer Forés, Maria Montserrat
Pascual Lopez, Antonio
Lopez Contreras Gonzalez, Joaquin
Bolibar i Ribas, Ignasi
Urrutia Cuchi, Gerard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Clinical and Statistical Epidemiology
Títol variant: Epidemiología Clínica y Estadística
Data: 2019-20
Resum: L'epidemiologia es defineix com la ciència que estudia la freqüència i distribució dels problemes de salut en la 1 L'epidemiologia es defineix com la ciència que estudia la freqüència i distribució dels problemes de salut en la població, així com els determinants de la distribució. L'epidemiologia és la disciplina fonamental de la salut pública, ja que ofereix els fonaments científics en què es basen les estratègies de prevenció i promoció de la salut. L'objectiu d'aquest mòdul és dotar l'estudiant d'instruments que li permetin desarrollarr i avaluar i avaluar informació referent a les ciències de la salut. L'exposició de la metodologia epidemiològica permetrà als estudiants familiaritzar-se amb els mètodes de mesurament dels problemes de salut, així com amb els principals dissenys d'estudis epidemiològics que utilitzaran per obtenir i analitzar informació. Al seu torn, el coneixement de la metodologia epidemiològica farà que els estudiants adquireixin una actitud crítica que els permeti valorar els fonaments científics de la informació a la.
Resum: La epidemiología se define como la ciencia que estudia la frecuencia y distribución de los problemas de salud 1 La epidemiología se define como la ciencia que estudia la frecuencia y distribución de los problemas de salud en la población, así como los determinantes de dicha distribución. La epidemiología es la disciplina fundamental de la salud pública, ya que ofrece los fundamentos científicos en que se basan las estrategias de prevención y promoción de la salud. El objetivo de este modulo es dotar al estudiante de instrumentos que le permitan desarrollarr y evaluar y evaluar información referente a las ciencias de la salud. . La exposición de la metodología epidemiológica permitirá a los estudiantes familiarizarse con los métodos de medición de los problemas de salud, así como con los principales diseños de estudios epidemiológicos que utilizarán para obtener y analizar información. A su vez, el conocimiento de la metodología epidemiológica hará que los estudiantes adquieran una actitud crítica que les permita valorar los fundamentos científicos de la información a la.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut [4312326]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut [991]Català
4 p, 105.7 KB

Anglès
4 p, 102.9 KB

Castellà
4 p, 105.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2021-07-16   Favorit i Compartir